Ayvalı Transfere Doymuyor

Ayvalıspor transferde ve teknik ekibe katkı konusunda hızını düşürmeden çalışmalara devam ediyor. Şampiyonluğa oynamakta kararlı olan Ayvalı 2 oyuncu ve bir de kaleci antrenörü ile anlaşma yaptı

Süper Amatör Lig’de şampiyonluk hedefiyle takım kuran Ayvalıspor, lig öncesinde sağlam bir takım kurma çalışmasılarına devam ediyor. Takımı teknik adam Mehmet Özer’e teslim eden Ayvalıspor, hem iç hem de dış transferde hızlı şekilde ilerliyor. Ayvalıspor, teknik adam Mehmet Özer’in ekibine kaleci antrenörü Mesut Türköz ile anlaşma sağladı.

Ayrıca hem Afyon’lu olan hem de Afyonspor’da forma giymiş iki oyuncu ile anlaşma yapan Ayvalıspor, kadro kalitesini daha da artırdı.

Ayvalıspor Afyonspor’da önceki sezonlarda forma giyen başarılı kanat oyuncularından Ramazan Kuzu ile anlaştı. Ayvalı’dan Kuzu ile ilgili yapılan açıklamada, “4 yıl Afyonspor’da profesyonel olarak oynamış olan, sonrasında Kızılcabölükspor ve Saruhanlı Belediyespor’da da profesyonel olarak oynayıp, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Erkmen Belediyesporda forma giymiş olan Ramazan Kuzu ile anlaşmış bulunmaktayız.” ifadelerine yer verdi.

FURKAN ÖZEN DE AYVALI’DA

Hem Fenerbahçe, hem de Afyonspor altyapısından yetişen ve A takıma da katkıları olan Furkan Özen hakkında ise Ayvalıspor’dan yapılan açıklamada, “Arena Gençlikspor’da yetişip, Fenerbahçe altyapısında forma giymiş olan, Afyonspor’da profesyonel olarak oynayıp, 2 sene önce ve geçen sene Sandıklıspor ile Süper Amatör Ligi şampiyonluğu yaşayan Furkan Özen ile anlaşmış bulunmaktayız.” ifadelerini kullandı.

Haber

Haber

Bakmadan Geçme