Ayvalı ile Sandıklı berabere kaldı

Ligin yeni ve tecrübeli ekiplerinden Sandıklıspor, Ayvalıspor’a konuk olduğu maçta rakibine diş geçiremedi ve maç 2-2 eşitlikle tamamladı

Süper Lig şampiyonu Emirdağspor’a baraj maçında mağlup olarak BAL’dan Süper Amatör Lig’e düşen Sandıklıspor ligin ilk haftasında Ayvalıspor’a konuk oldu. Tecrübeli ekiple sahaya çıkan Sandıklıspor, şampiyonluk hedeflediği bu yıl ligde ilk maçında berabere kaldı. Ayvalıspor ise Sandıklıspor’u elinden kaçırarak ilk hafta galibiyetinden mahrum kaldı.

Güçlü kadrosu ile sahaya çıkan Ayvalı 18. dakikada tecrübeli isim Hüseyin Şahin ile öne geçti. Sandıklıspor ise Ayvalı’ya cevap vermekte gecikmedi ve Ferhat Ekiz ile 34’te gole ulaştı.

İlk yarısı 1-1 eşitlikle tamamlanan maçın ikinci yarısında yine ilk golü Ayvalı kaydetti. Hüseyin Şahin 63’te bulduğu golle takımını yine öne geçiren isim oldu. 80. dakikada ise Sandıklıspor’un kazandığı penaltıda topun başına geçen Aykut Yeşilyayla eşitliği yakalayan isim oldu.

2-2 devam eden maçın son anlarında Sandıklı’dan Kadir Özdayı, maç bittikten sonra ise Güvener Hallaç kırmızı kart gördü.

Bakmadan Geçme