Ayvalı Erkmen’e kaybetti

Ligin 9. haftasında oynanan maçlardan biri olan Ayvalıspor-Erkmenspor maçını 2-0 Erkmen kazandı. Maçta 3 kırmızı kart çıktı   Süper Amatör Lig’de 9. hafta tamamlandı. İlk maçlarında Ayvalıspor-Erkmenspor’u, Salar Belediyespor-Demirspor’u, Susuz Belediyespor-Karşıyakaspor’u konuk etti. Ayvalıspor ile oynadığı maçı 2-0 kazanan Erkmenspor, 8 puana ulaştı ve düşme potasından çıktı. haftayı puansız kapatan Ayvalı ise 15 puanda kaldı. [&hellip]

Ligin 9. haftasında oynanan maçlardan biri olan Ayvalıspor-Erkmenspor maçını 2-0 Erkmen kazandı. Maçta 3 kırmızı kart çıktı

Süper Amatör Lig’de 9. hafta tamamlandı. İlk maçlarında Ayvalıspor-Erkmenspor’u, Salar Belediyespor-Demirspor’u, Susuz Belediyespor-Karşıyakaspor’u konuk etti. Ayvalıspor ile oynadığı maçı 2-0 kazanan Erkmenspor, 8 puana ulaştı ve düşme potasından çıktı. haftayı puansız kapatan Ayvalı ise 15 puanda kaldı. Maçta 3 kırmızı kart çıkarken 2’si Ayvalı’ya, biri Erkmen’e çıktı. Maçı Ayvalı 9, Erkmen ise 10 kişi ile tamamlandı.
Salar Belediye ise evinde konuk ettiği Demirspor’u 2-0 mağlup ederek puanını 18’e çıkarttı. Demirspor 7 puanda kalarak düşme potasına giren ekip oldu.
Lideri takip eden Susuz Belediyespor evinde konuk ettiği Karşıyakaspor’u 3-1 mağlup etti. Susuz Belediyespor’un gollerini Sezer Candan (2), Sedat Kaplan kaydetti. Bu maçta da 3 kırmızı kart çıkarken 2’si Karşıyaka, biri de Susuz Belediyespor aleyhine gösterildi.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme