Ayşe Ünlüce Kimdir?

CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayşe Ünlüce'nin Kim olduğu internette en çok arananlar listesinde yer aldı. Peki, Ayşe Ünlüce Kimdir? Neden bugün internette en çok arananlar listesinde yer aldı? Kimler neden dolayı Bursa Valisi Kimdir? Sorusuyla google de arama yaptı. Tüm bu soruların  yanıtı haberimizde.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi (PM) 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Eskişehir Belediye Başkan adayı olarak Ayşe Ünlüce’yi açıkladı.  CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayşe Ünlüce’nin hayatı ve biyografisini sizler için araştırdık.

AYŞE ÜNLÜCE KİMDİR?

Ayşe Ünlüce, 1970 yılında Eskişehir’de doğmuştur.  Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Ünlüce, bir süre Adalet Bakanlığı bünyesinde hâkim olarak görev yapmıştır.  2016 yılında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ne 1. Hukuk Müşaviri olarak atanan Yücer, 2018 yılından bu yana da Genel Sekreterlik görevi yürütmekteydi. CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olmak için görevinden istifa eden Ünlüce, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Eskişehir Belediye Başkan adayı olarak belirlendi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili merhum Av. Aydın Ünlüce ile evli olan Ünlüce,  2 çocuk annesidir.

Bakmadan Geçme