Ayşe Ekiz ve Kırmızı Takım Kaybetti

Haftanın ilk takım oyununda Ayşe Ekiz üstlendiği tabaktan puan alamadı, kırmızı takım kaybetti

Masterchef Türkiye'de haftanın ilk takım oyunu gerçekleşti. "Balık restoranı yemekleri" menüsüyle mücadele eden yarışmayı mavi takım kazandı. 

 

Terbiyeli balık çorbası, balıkçı salatası, ahtapot salata, levrek marin, midye pilaki, karides güveç, kalamar tava, kırlangıç buğulama ve sufleden oluşan balık restoranı yemekleri menüsünde 45 dakikalık süre verildi.

 

Ayşe Ekiz, kalamar tava istese de kendisine balıkçı salatası verildi. Salatayı yaparken enerjik olduğunu vurgulayan Ayşe Ekiz, kaybetmekten bıktıklarını, kazanmak istediklerini dile getirdi. Kalamar tavayı ise Erin yaptı. İki takım da verilen sürede tabakları çıkardı.

 

AYŞE EKİZ'İN TABAĞI PUAN ALAMADI

Mavi takımda Eda'nın yaptığı balıkçı salatasıyla Ayşe Ekiz'in salatası karşı karşıya geldi. Sebzeleri buzlu suyla yıkayıp, marulları ezmemek için eliyle parçalayarak parlak görünümlü bir salata yapmaya çalışan temsilcimiz Ayşe Ekiz'in yaptığı balıkçı salatasına, şefler suyu kaldığı gerekçesiyle puan vermedi.

 

Ayşe Ekiz'in de bulunduğu kırmızı takım mavi takımın yemekleri karşısında 5 - 4 kaybederek bireysel dokunulmazlık oyununa gitti.

Bakmadan Geçme