• Haberler
  • Genel
  • Ayrılığı ben istemedim – Kocatepe Gazetesi

Ayrılığı ben istemedim – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisarspor’un teknik direktörü Mustafa Meteertem, istifası sonrasında dün TÜFAD’da basın toplantısı yaptı. Basın mensuplarıyla bir araya gelen tecrübeli teknik adam, Afyonkarahisarsporlu taraftarlara da 'Hakkınızı helal edin' dedi Afyonkarahisarspor’un tecrübeli teknik adamı Mustafa Meteertem, Çarşamba akşamı kulüp yöneticilerle yaptığı toplantı sonrasında yolların ayrılmasında karar kıldı. Afyonkarahisar’dan ayrılmadan önce de dün bir basın toplantısı düzenleyen Mustafa Meteertem, [&hellip]

Ayrılığı ben istemedim

Afyonkarahisarspor’un teknik direktörü Mustafa Meteertem, istifası sonrasında dün TÜFAD’da basın toplantısı yaptı. Basın mensuplarıyla bir araya gelen tecrübeli teknik adam, Afyonkarahisarsporlu taraftarlara da “Hakkınızı helal edin” dedi

Afyonkarahisarspor’un tecrübeli teknik adamı Mustafa Meteertem, Çarşamba akşamı kulüp yöneticilerle yaptığı toplantı sonrasında yolların ayrılmasında karar kıldı. Afyonkarahisar’dan ayrılmadan önce de dün bir basın toplantısı düzenleyen Mustafa Meteertem, bu ayrılığı kendisinin istemediğini ve Afyonkarahisar’ı çok sevdiğini belirtti. Bugünlere gelene kadar çok sıkıntılı zamanlardan geçtiklerini ifade eden Meteertem şöyle konuştu: “Afyonkarahisarspor yönetimiyle karşılıklı anlaşarak bu görevden ayrıldık. 8 aylık süreçte sıkıntılar yaşandı. Bizler bugüne kadar elleri bağlı duvara çıkmaya çalıştık. Kimi zaman, elleri bağlı duvara çıktık, kimi zamanda duvardan düşerek yaralandık.” dedi. (Kocatepe)

“Biz bardağın dolu tarafına baktık ve öyle gördük”

Dün düzenlenen basın toplantısında konuşan Mustafa Meteertem, Afyon’da güzel günler geçirdiğini ve Afyon’dan mutlu ayrıldığını söyledi. Meteertem, teknik heyet ve futbolcular olarak bugüne kadar hep bardağın dolu tarafına baktıklarını, bildirdi. Afyonkarahisarspor teknik direktörü Mustafa Meteertem görev yaptığı süre içerisinde saha içerisinde olduğu kadar saha dışarısında da mücadele etmek zorunda kaldıklarını dile getirdi. (Kocatepe)

“Yönetim istedi
biz tamam dedik”

Afyonkarahisar’ı sevdiğini ve buradan ayrılmanın kendilerini çok üzdüğünün altını çizen mor beyazlı ekibin teknik patronu Mustafa Meteertem, istifasını yönetimin istediğini ifade etti. Meteertem: “Eğer böyle bir düşüncem olmuş olsaydı, devre arasında yaşanan krizden sonra ayrılırdım. Hatta devre arasında bana iki iyi teklif gelmesine rağmen Afyonkarahisarspor’u yarı yolda bırakmamak için geri çevirdim. Krizde bırakıp gitmedim, gitmeyi de hiç düşünmedim. Çünkü böyle davranış bana yakışmaz. Ben aynı zamanda böyle krizlere alışık biriyim. Kol kırılır, yel içinde kalır. Hep bu felsefe ile çalıştım Afyonkarahisar-spor’da görev yaptığım süre içerisinde de haz aldım” diye konuştu. (Kocatepe)

“Daha önce 2 defa istifa etmiştim”

Görev yaptığı 8 aylık süreçte iki kez istifa ettiğinin altını çizen Meteertem, bu istifaları bazı büyüklerin devreye girmesiyle geri çekmek zorunda kaldığını bildirdi. Mustafa Meteertem, bunun maddiyatla ilgisinin olmadığını da söyledi. Şansızlıklardan yana da dert yanan Mustafa Meteertem, “32 haftalık süreçte çok şansız bir lig geçirdik. Lig maçlarında bir çok şansızlıklar yaşadık. İster kent, ister futbolcular, ister teknik heyet şansızlığı deyin bilmiyorum ama çok şansızdık. Maçlar 80 dakika oynansaydı, ligde şu anki konumumuz çok daha iyi olabilirdi. Biz hatta şu günlerde nasıl kurtuluruz değil, gelecek sezonun planlamasını yapıyor olurduk” dedi. (Kocatepe)

Futbolcularına teşekkür etti

Afyonkarahisarsporlu futbolcuların da çok iyi mücadele ettiklerinin altını çizen Meteertem, futbolcularına da teşekkürde bulundu. Meteertem, “Onları bu özverili mücadelelerinden dolayı da canı yürekten kutluyorum. Bugüne kadar desteklerini esirgemeyen ilimiz mülki amirlerine ve tüm tarftarlara da teşekkür ederim. Afyonkarahisarspor’a geldiğimizde eksiklerin olduğunu, ama bu eksiklerin bugün daha da arttığını söylemek istiyorum” şeklinde konuştu. (Kocatepe)

Bu paraya Afyon sahip olabilirdi

Meteertem, devre arasında Afyonkarahisarspor’dan ayrılıp Siirtspora transfer olan defans oyuncusu İbrahim Ayyıldırım’ın yeni sezon için Gençlerbirliği ile 400 bin lira karşılığında anlaştığını,” keşke bu futbolcuyu Afyonkarahisarspor satsaydı da para kazansaydı” diye konuştu. (Kocatepe)

İyi mücadele verdik

Afyonkarahisarspor ile sözleşmesini önceki gün akşam fesheden Mustafa Meteertem, yardımcısı Yakup Öner’in de katılımıyla Türkiye Futbol Antrenörler Derneği Afyonkarahisar Şubesi’nde bir toplantı yaptı. Meteertem, Çarşamba günü akşam yapılan antrenmanın ardından yönetimle oturup karşılıklı olarak anlaşarak görevden ayrıldığını söyledi. Meteertem, bugün itibarıyla Afyonkarahisarspordan ayrıldığını beyan ederek, sezon başında geldiği Afyonkarahisarsporda bu güne kadar iyi mücadele ettiklerini ve 28 puanla buraya kadar geldiklerini belirtti. (Kocatepe)

Hakkım varsa helal olsun

Afyonkarahisarspor’u ve Afyon’u hiç unutmayacağının altını çizen Meteertem, burada iyi günlerinin geçtiğini ve iyi dostluklar kurduğunu belirtti. Teknik Direktör Mustafa Meteertem, herkesin haklarını helal etmesini de istedi. “Hakkım varsa benden yana helal olsun”diyen Mete Ertem, Artık Çanakkale’de de sizlerden biri olduğunu unutmayım. Gönlüm sizlerde, İnşallah Afyokarahisarspor’da ligde kalır”dedi. Basın toplantısı için Derneği’nin kapısını kendilerine açan başta TÜFAD Başkanı Mustafa Keser ve yönetim kuruluna da sonsuz teşekkür eden Teknik Direktör Mustafa Meteertem, dün de Afyon’dan ayrıldı. Meteertem ayrıca Afyon’da görev yapan basın mensuplarıyla da bir hatıra fotoğrafı çektirdi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme