Ayna’nın klip tercihi Emre Gölü

Türkiye'nin sevilen rock gruplarından Ayna, yeni klip çekimi için Frig Vadisi ve Emre Gölü'nü tercih etti   Ayna Grubunun kurucularından Erhan Güleryüz ve beraberindeki ekip arkadaşları hafta sonu Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Mehmet Keklik ile birlikte Frig Vadisi ve Emre Gölü’nde incelemelerde bulundular. Ayna Grubuna eşlik eden Vali Yardımcısı Keklik, “Binlerce yıllık geçmişi ve doğal güzellikleriyle [&hellip]

Türkiye’nin sevilen rock gruplarından Ayna, yeni klip çekimi için Frig Vadisi ve Emre Gölü’nü tercih etti

Ayna Grubunun kurucularından Erhan Güleryüz ve beraberindeki ekip arkadaşları hafta sonu Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Mehmet Keklik ile birlikte Frig Vadisi ve Emre Gölü’nde incelemelerde bulundular.
Ayna Grubuna eşlik eden Vali Yardımcısı Keklik, “Binlerce yıllık geçmişi ve doğal güzellikleriyle ziyaretçilerini adeta büyüleyen Frig Vadisi ve Emre Gölü’nü yeni klip çekimleri için tercih eden Erhan Güleryüz’ü ziyaret ettik. Bu güzel çalışmanın Frigya’nın tanıtımına önemli bir katkı sunacağına inanıyorum.” dedi.
Öte yandan özellikle 90’lı yıllarda birçok sevilen şarkıya imza atan Ayna Grubu hafta sonu Erkmen’de bir kafede konser vererek sevenleriyle bir araya geldi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme