• Haberler
  • Genel
  • Aydoğmuş milli takım yolunda – Kocatepe Gazetesi

Aydoğmuş milli takım yolunda – Kocatepe Gazetesi

Fenerbahçe Basketbol takımında Küçük Bayanlar'da oynayan Afyonkarahisarlı sporcu milli takım yolunda 2 yıl önce Çimento Spor Kulubü'nden Fenerbahçe'ye transfer olan Gülcan Aydoğmuş performansıyla göz dolduruyor. Fenerbahçe, 2013-2014 Küçük Bayanlar Ligi final müsabakasında rakibini yenerek şampiyonluğu aldı. Attığı sayılarla takımına şampiyonada büyük katkı sağlayan Gülcan’ın turnuvada Türkiye’nin en iyi pivat seçilmesi Afyonkarahisarlıları gururlandırdı.Gülcan, bu turnuvadan sonra [&hellip]

Aydoğmuş milli takım yolunda

Fenerbahçe Basketbol takımında Küçük Bayanlar’da oynayan Afyonkarahisarlı sporcu milli takım yolunda

2 yıl önce Çimento Spor Kulubü’nden Fenerbahçe’ye transfer olan Gülcan Aydoğmuş performansıyla göz dolduruyor. Fenerbahçe, 2013-2014 Küçük Bayanlar Ligi final müsabakasında rakibini yenerek şampiyonluğu aldı. Attığı sayılarla takımına şampiyonada büyük katkı sağlayan Gülcan’ın turnuvada Türkiye’nin en iyi pivat seçilmesi Afyonkarahisarlıları gururlandırdı.
Gülcan, bu turnuvadan sonra Isparta’da yapılan okullararası müsabakada Yıldız Bayanlar Şampiyonası’nda takımının şampiyon olmasında büyük rol oynadı. Fenerbahçe Robi Antalya Koleji’ni 34-30 yenerek Türkiye Şampiyonu oldu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden konuya ilişkin açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada sprocunun yetişmesinde vesile olan Çimento Spor Kulübü yöneticilerine katkılarından dolayı teşekkür edildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün açıklamasında, “Bu oyuncumuzun yetiştirip basketbol dünyasında yerini almasını sağlayan antrenörlerimize teşekkür eder sporcumuzun başarılarının devamını dileriz.” ifadesine yer verildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme