• Haberler
  • Spor
  • Aydoğdu'dan Baştürk yorumu – Kocatepe Gazetesi

Aydoğdu'dan Baştürk yorumu – Kocatepe Gazetesi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor hafta sonu evinde Sancaktepe Belediyespor'u konuk edecek. Maçın hazırlıklarına devam eden AFJET Afyonspor'u eski oyuncusu ve Şuhut Belediye Hisarspor'un oyuncusu İlhan Aydoğdu ziyaret etti. Takımın idmanının bitmesini bekleyen Aydoğdu, arkadaşları ile bir süre sohbet etti. AFJET Afyonspor Yardımcı Antrenörü Nihat Baştürk ile hasret gideren Aydoğdu, Baştürk [&hellip]

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor hafta sonu evinde Sancaktepe Belediyespor’u konuk edecek. Maçın hazırlıklarına devam eden AFJET Afyonspor’u eski oyuncusu ve Şuhut Belediye Hisarspor’un oyuncusu İlhan Aydoğdu ziyaret etti. Takımın idmanının bitmesini bekleyen Aydoğdu, arkadaşları ile bir süre sohbet etti. AFJET Afyonspor Yardımcı Antrenörü Nihat Baştürk ile hasret gideren Aydoğdu, Baştürk ile fotoğraf çektirdi. Fotoğrafı sosyal medya aracılığı paylaşan Aydoğdu’nun yorumu dikkat çekti.
“ADAM GİBİ ADAM NİHAT BAŞTÜRK”
Paylaşımında futbol camiasında böyle menfaatsiz insanları bulmanın neredeyse imkansız olduğuna dikkat çeken Aydoğdu, “Futbol camiasında böyle menfaatsiz insanlar bulmak neredeyse imkansız. Futbol camiasında tanıdığım mütevazi, adam satmayan, arkandan iş çevirmeyen, hakkını gasp etmeyen ve etmelerine izin vermeyen her şeyini rahatlıkla emanet edip gözün arkada kalmayacak ender insanlarının başında gelen Gençlerbirliği ve AFJET Afyonspor efsanesi ‘ADAM Gibi Adam’ Nihat Baştürk” yorumunda bulundu.

Bakmadan Geçme