• Haberler
  • Genel
  • Aydoğan: Sayımızı vermediler – Kocatepe Gazetesi

Aydoğan: Sayımızı vermediler – Kocatepe Gazetesi

Batman Petrolspor maçı hakkında dert yanan Afyonkarahisar Belediyespor Başkanı Abdullah Aydoğan, Petrolsporlu taraftarların ve oyuncuların taşkın ve art niyetli davranışlarını anlattı. Aydoğan, 'Bu taşkın ve art niyetle yapılan hareketler sonrası hakemler anons bile yaptıramadı' dedi Erkekler Basketbol 3'üncü Ligi'nde mücadele eden Afyonkarahisar Belediyespor geçtiğimiz hafta sonu Batman Petrolspor'a konuk olmuştu. Afyonkarahisar Belediyespor Başkanı Abdullah Aydoğan [&hellip]

Aydoğan: Sayımızı vermediler

Batman Petrolspor maçı hakkında dert yanan Afyonkarahisar Belediyespor Başkanı Abdullah Aydoğan, Petrolsporlu taraftarların ve oyuncuların taşkın ve art niyetli davranışlarını anlattı. Aydoğan, “Bu taşkın ve art niyetle yapılan hareketler sonrası hakemler anons bile yaptıramadı” dedi

Erkekler Basketbol 3’üncü Ligi’nde mücadele eden Afyonkarahisar Belediyespor geçtiğimiz hafta sonu Batman Petrolspor’a konuk olmuştu. Afyonkarahisar Belediyespor Başkanı Abdullah Aydoğan karşılaşmada hakemlerin, sporcuların, yöneticilerin ve taraftarların yaptığı davranışlar hakkında bilgi verdi.
“POLİS KORDONU
İÇERİSİNDE
OTURDUK”
Misafirleri ile birlikte sahanın bir köşesinde polis kordonu içinde oturduklarını söyleyen Başkan Aydoğan, “Bizi Batman’da misafir olarak ağırlayamadılar. Bana Kulüp Başkanı olarak protokolde değil sahanın bir köşesinde yer verdiler. Sahanın bir köşesi diyorum misafirlerimizle birlikte pota yanı diye tabir edilen sahanın bitim noktasında polis kordonu içinde oturduk. Saha içinde sporcularıyla, saha dışında ise taraftarlar ve masa hakemleriyle yaptıkları art niyetli davranışlar bizi derinden etkiledi” diye konuştu.
“MASA HAKEMLERİ
YANLI TUTUM İÇİNDEYDİ”
Hakemlerin uzatma dakikalarında Afyonkarahisar Belediyespor’un sayısını vermediklerini belirten Aydoğan, “Maçın son dakikasına 5 sayı önde girdik. Bize yapılan faullerde lehimize değil aleyhimize kararlar verildi. Uzatma dakikalarının ilk sayısını biz kazandık. Masa hakemleri ise bizim sayımızın ardından oyunu durdurdular. Başhakeme kronometrenin çalıştırılmadığını, hata yaptıklarını ve sayının geçersiz olduğunu söylediler. Oysa ki pota da 24 saniyelik süreyi gösteren kronometre 16’yı gösteriyordu” şeklinde konuştu.
“BAŞHAKEM ANONS YAPTIRAMADI”
Taraftarların aykırı ve küfürlü davranışlarından dolayı başhakemin anons yaptıramadığını belirten Kulüp Başkanı Aydoğan, “Başhakem maçı durdurdu. Taraftarların aykırı ve küfürlü tezahürat yapmamaları gerekçesi ile anons yapılmasını istedi. Masa hakemleri ve yöneticilerin baskısıyla anons yapılmadı. Oyun yaklaşık 5 dakika durdu. Başhakem, anons yapılmayınca oyunu tekrar başlattı” ifadesini kullandı.
“BU TUTUMLARINA
LOKUM VEREREK CEVAP VERDİK”
Kendilerine sergiledikleri tutum karşısında lokum ikram ettiklerini belirten Afyonkarahisar Belediyespor Başkanı Abdullah Aydoğan, “Soyunma odalarına gittim ve onlara lokum ikram ettim” dedi.
“ONLARI
BURADA
ONLARDAN İYİ AĞIRLAYACAĞIZ”
Batman Petrolsporlu yönetici ve oyuncuları burada nasıl ağırlayacaklarını açıklayan Aydoğan, “Bize karşı izledikleri bu tutum çok ağırdı. Biz onlara burada misafirperver davranacağız. Onları hak ettikleri gibi değil, bizim misafirperverlik anlayışımızla ağırlayacağız” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme