• Haberler
  • Genel
  • Aydoğan: Önemli maça tüm halkımızı bekliyoruz

Aydoğan: Önemli maça tüm halkımızı bekliyoruz

Afyonkarahisar Belediyespor Başkanı Abdullah Aydoğan 2'nci Lige yükselme mücadelesi veren Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımının oynayacağı karşılaşmaya tüm Afyonkarahisar halkını davet etti. Başkan Aydoğan, sporseverlerin ve Afyonkarahisar halkının çocukları ve aileleriyle birlikte Basketbolcuları desteklemelerini istedi 2'nci Lige yükselme mücadelesi öncesinde oynanan eleme maçlarında Afyonkarahisar Belediyespor deplasmanda Edirne temsilcisi Trakya Üniversitesi Meriçspor'u mağlup etti. Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol [&hellip]

Aydoğan: Önemli maça tüm halkımızı bekliyoruz

Afyonkarahisar Belediyespor Başkanı Abdullah Aydoğan 2’nci Lige yükselme mücadelesi veren Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımının oynayacağı karşılaşmaya tüm Afyonkarahisar halkını davet etti. Başkan Aydoğan, sporseverlerin ve Afyonkarahisar halkının çocukları ve aileleriyle birlikte Basketbolcuları desteklemelerini istedi

2’nci Lige yükselme mücadelesi öncesinde oynanan eleme maçlarında Afyonkarahisar Belediyespor deplasmanda Edirne temsilcisi Trakya Üniversitesi Meriçspor’u mağlup etti. Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı yarın akşam Afyonkarahisar’da Trakya Üniversitesi Meriçspor’u konuk edecek.
BAŞKAN’DAN TÜM HALKA ÇAĞRI VAR

2’nci Lige yükselme mücadelesi veren Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı yarın akşam Trakya Üniversitesi Meriçspor’u Atatürk Spor Salonu’nda konuk edecek. Afyonkarahisar Belediyespor Başkanı Abdullah Aydoğan, 2’nci lig yolunda ilerlerken Afyonkarahisar halkını destek için maça davet etti. Afyonkarahisar halkına çağrı yapan Başkan Aydoğan, “Bizim oynayacağımız bu zorlu karşılaşmada tüm sporseverleri, çocuklarıyla, aileleriyle birlikte yarın akşam oynayacağımız eleme maçına bekliyoruz. Bu maçı geçersek büyük bir yol kat etmiş olcağız. Bu nedenle halkımızdan ve sporseverlerden büyük desteğe ihtiyacımız var. Saat 19.00’da oynayacağımız Trakya Üniversitesi Meriçspor maçına aileniz ve çocuklarınızla buyurun gelin” şeklinde konuştu.

BU MAÇI MERİÇSPOR ALIRSA ÜÇÜNCÜ MAÇ VAR

Trakya Üniversitesi Meriçspor’la Atatürk Spor Salonu’nda yapılacak karşılaşmada Meriçspor galip olursa tekrar bir maç daha oynanacağını belirten Aydoğan oynanacak üçüncü maçın yine Afyonkarahisar’da oynanacağını ifade etti. Aydoğan, “Trakya Üniversitesi Meriçspor’la oynayacağımız ikinci maçta mağlup olursak ki bunu hiç istemiyoruz; üçüncü bir maç daha oynayacağız. Üçüncü maçın galibi eleme etabını geçecek. Bizim istediğimiz, ikinci maçı kazanarak eleme etabını geçen ekip biz olalım” diye konuştu.

İKİ EKİPTEN BİRİYLE KARŞILAŞACAĞIZ
Trakya Üniversitesi Meriçspor’u geçmeleri halinde muhtemel takımlar hakkında bilgi veren Başkan Aydoğan, “Biz hem İstanbul’da hem de Afyonkarahisar’da Yıldırımspor’u mağlup etme başarısını yakaladık. Ama bu yine yeneceğiz anlamına gelmez. Yıldırımspor’un da kendine göre bir oyun tarzı var bizim de. Fakat onlar bir şekilde biz mağlup edip eleyebilir. Yani onlarla da karşılaşma şansını bulursak yine çok dikkat etmemiz gereken güçlü bir rakip. İzmir’in temsilcisi Bostanlıspor’da güçlü bir ekip. Bostanlıspor C Grubu’nda oynadığı 10 maçın 7’sini kazanmış. Bostanlı’nın 3 mağlubiyeti var ve 17 puan toplamış. Gayet başarılı bir ekip ve Bostanlıspor’a dikkat etmemiz gerekiyor” ifadesini kullandı.

İLK HEDEFİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK
Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı olarak belirlenen ilk hedefin 3’üncü Lig olduğunu ve bu hedefin başarıldığına dikkat çeken Başkan Aydoğan, “Bizim ilk hedefimiz 3’üncü Lig’di. Biz bunu çok başaralı bir şekilde elde ettik. Şimdi yeni bir hedef belirledik ve hedefimiz 2’nci Lig’e yükselmek. Geçen sene 3’üncü lig yoktu. Yeni oluşturulan 3’üncü Lig tamamlandı. 24 takım yer alıyor ve biz şuanda bu 24 takım arasında bulunuyoruz. Trakya Üniversitesi Meriçspor’u geçme başarısını yakalayabilirsek, ilk 12 takım arasına gireceğiz. Rakibimiz, ya Bostanlıspor ya da Yıldırımspor olacak. Rakibimiz olacak Bostanlı ve Yıldırımspor’u da geçebilirsek 6 takımdan oluşan Play-Off grup maçlarına katılacağız. Bu grupta ise şansımız yüzde 50 olacak. 6 takım arasında ilk 3’e girdiğimiz zaman da 2’nci Lig’de mücadele edeceğiz. Biz inandık ve Afyonkarahisar halkının da inanmasını bekliyoruz. Bize desteklerini esirgemesinler ve yarın akşam saat 19.00’da oynayacağımız karşılaşmaya davet ediyoruz” ifadesini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme