Aydoğan: Hedefimiz belli – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın isteği üzerine Afyonkarahisar Belediyespor teknik heyet ve sporcuların ellerinden geleni yaptıklarını belirten Afyonkarahisar Belediyespor Başkanı Abdullah Aydoğan ilk hedefin 2'nci Lig olduğunu belirtti. Genel hedefin BEKO Basketbol Ligi olduğuna dikkat çeken Aydoğan oyuncuların da sağlıklarında bir sıkıntı olmadığı söyledi Türkiye Basketbol 3'üncü Ligi'nde başarılı bir sezon geçiren Afyonkarahisar Belediyespor 2'nci [&hellip]

Aydoğan: Hedefimiz belli

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın isteği üzerine Afyonkarahisar Belediyespor teknik heyet ve sporcuların ellerinden geleni yaptıklarını belirten Afyonkarahisar Belediyespor Başkanı Abdullah Aydoğan ilk hedefin 2’nci Lig olduğunu belirtti. Genel hedefin BEKO Basketbol Ligi olduğuna dikkat çeken Aydoğan oyuncuların da sağlıklarında bir sıkıntı olmadığı söyledi

Türkiye Basketbol 3’üncü Ligi’nde başarılı bir sezon geçiren Afyonkarahisar Belediyespor 2’nci Lig yolunda emin adımlarla ilerliyor. Yarı final müsabakalarında Karşıyaka Bostanlıspor’la eşleşen Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı Bostanlı’yı da mağlup edip ilk 6 takım arasına girmek istiyor. Konuya ilişkin açıklama yapan Afyonkarahisar Belediyespor Başkanı Abdullah Aydoğan, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın isteği üzerine bir sezonda iki lig geçerek Bölgesel Amatör Lig’den 2’nci lige çıkacaklarını belirtti. Aydoğan, “İzmir ekiplerinden zorlu Karşıyaka Bostanlıspor’u mağlup edip yolumuza devam etmek istiyoruz. Belediye Başkanımız Burhanettin beyin bizden isteği, bir sezonda 2 lig birden geçip, Bölgesel Amatör Lig’den 2’nci lige yükseleceğiz. Bu, hem Başkanımız Burhanettin beyin hem de bizim isteğimiz. Oyuncularımızın gayreti de takdire şayan bir durumda. Bizim onlardan beklediğimiz performansın üzerine çıkıp sağlıklarını tehlikeye atacak kadar güzel başarılara imza atıyorlar. İnşallah İlk 6 takım arasına da girdikten sonra 2’nci lige çıkacağız” ifadesini kullandı.
GENEL AMACIMIZ
BEKO BASKETBOL LİGİ
İlk hedef olarak 2’nci Lig olduğunu ifade eden Başkan Aydoğan, genel hedeflerinin BEKO Basketbol Ligi olduğuna dikkat çekti. Aydoğan, “Bizim şuanda ilk hedefimiz 2’nci Lig; fakat genel hedefimizi BEKO Basketbol Ligi olarak belirledik” dedi.
BİRAZ YORGUN DÜŞTÜLER
Oyuncuların sağlık durumları hakkında bilgi veren Başkan Aydoğan, “Oyuncularımızın sağlık durumlarında kötü bir durum söz konusu değil. Yoğun geçen tempodaki maçların ağırlığından dolayı biraz yorgun düştüler fakat durumlarında bir sıkıntı yok. Zorlu Bostanlı maçını da aldıktan sonra dinlenmeleri gerekecek. Çünkü Play-Off grup maçlarında yine başarı kaydetmek istiyoruz” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme