• Haberler
  • Genel
  • Aydoğan: 'Afyonumuzu, profesyonel liglerde temsil edeceğiz'

Aydoğan: 'Afyonumuzu, profesyonel liglerde temsil edeceğiz'

Basın toplantısında bir konuşma yapan Belediyespor Kulübü Başkanı Abdullah Aydoğan da, hem voleybolda hem de basketbolda Afyonkarahisar’ı profesyonel liglerde temsil edeceklerini dile getirdi. Aydoğan konuşmasında, 'Afyonkarahisar Belediyespor olarak ilimizdeki gençlerimizin önünü açmak ve yerel liglerdeki başarıları üst liglere taşımak için hedefi olan Erkekler Bölgesel Lig Takımı kurmak için çalışmalara başlandı. Basketbolda Afyonkarahisar olarak iyi bir [&hellip]

Aydoğan: “Afyonumuzu, profesyonel liglerde temsil edeceğiz”

Basın toplantısında bir konuşma yapan Belediyespor Kulübü Başkanı Abdullah Aydoğan da, hem voleybolda hem de basketbolda Afyonkarahisar’ı profesyonel liglerde temsil edeceklerini dile getirdi. Aydoğan konuşmasında, “Afyonkarahisar Belediyespor olarak ilimizdeki gençlerimizin önünü açmak ve yerel liglerdeki başarıları üst liglere taşımak için hedefi olan Erkekler Bölgesel Lig Takımı kurmak için çalışmalara başlandı. Basketbolda Afyonkarahisar olarak iyi bir potansiyele sahibiz. Bu potansiyeli iyi ieğerlendirmeliyiz. Bunun içinde bölgesel ligde takımımız olması gerekiyor. Yetenekli gençlerimizin yetiştirilmesi ve geliştirilmesi için alt yapı faaliyetlerinde alanlarında uzman antrenörler nezaretinde çalışmalar yapılacaktır. Ayrıca hafta sonları yetenekli gençleri spor okulları vasıtasıyla alt yapılara kazandırılması amaçlanmaktadır. Tüm bu çalışmalar aşamasında kendimize olan güvenin yanında Afyon Kocatepe Üniversitemizin ve Zafer Eğitim kurumlarının bize güç katan destekleri olmasaydı bu uyumlu çalışma ortamını yakalayamazdık.
İlimize ve ilimiz gençlerine hayırlı olması dileklerimizle birlikte ; Gençlerimiz kadar ailelerimize de bize olan güven ve desteklerinden dolayı minnettarız bu oluşumda Kulübümüz yönetim kurulu üyeleri olarak bizi yüreklendirip her türlü desteği veren başta Belediye Başkanımız Bıırhanettin Çoban’a çok teşekkür ederiz. Ayrıca Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Gençlik Spor İl Müdürü Zeki Kuş, Afyon Kocatepe Universitsi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr.Yücel Ocak, Zafer Eğitim Kurumları Genel Müdürü Kadir Çakır, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Orhan Küçüksağrıcı ve Basketbol Afyonkarahisar Federasyon Temsilcisi Rıfat Yağmur’a sonsuz teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme