Aydoğan, Afyonkarahisar için bir kazanım

Vakıfbank, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası ile protokol imzaladı. Protokol töreninde, Vakıfbank Genel Müdürü Halil Aydoğan'ın Afyonkarahisar için bir kazanım olduğu vurgulandı Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası ile Vakıfbank arasında, ATSO üyelerinin çeşitli fırsatlardan yararlanması için protokol imzalandı. Protokol töreninde konuşan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, 'Bugün burada hemşehrimiz, çok sevdiğimiz Halil Aydoğan'ı misafir [&hellip]

Aydoğan, Afyonkarahisar için bir kazanım

Vakıfbank, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası ile protokol imzaladı. Protokol töreninde, Vakıfbank Genel Müdürü Halil Aydoğan’ın Afyonkarahisar için bir kazanım olduğu vurgulandı

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası ile Vakıfbank arasında, ATSO üyelerinin çeşitli fırsatlardan yararlanması için protokol imzalandı. Protokol töreninde konuşan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, “Bugün burada hemşehrimiz, çok sevdiğimiz Halil Aydoğan’ı misafir ediyoruz. Sayın Genel Müdürüm, söz verdiği gibi Vakıfbank şubelerini artırıyor. Seçimlerimiz yeni bittiği için bize hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın üyelerinin yararlanmasına yönelik bir protokol imzalayacağız. Milletvekilliği zamanından çok iyi tanırım, Yönetim Kurulu Başkanlığımızın ilk yıllarıydı. Kendisini çalışkanlığıyla tanırız. Bir telefon ettiğimizde müspet bir şekilde bize dönerdi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.
“AFYON’A ÖNEM VERECEĞİZ”
Vakıfbank Genel Müdürü Halil Aydoğan ise “Afyonkarahisar ve bölgeye çok önem vereceğiz. En üst düzeyde Afyonkarahisar’dayız. Ticaret Odası üyelerimizin iş ve iş ilişkilerini geliştirmek, bölgede bir numara kılmak için kendimize hedef koyduk. Bu anlamda desteklerini istiyoruz. Bankacılık sektöründe rekabetçi bir fiyat politikasıyla kendimizi hissettiriyoruz” diye konuştu.
BÖLGEDE YENİ ŞUBE TALEBİ
ATSO Meclis Başkanı Mehmet Çarkgil de “Vakıfbank üst yönetimini Afyon’da görmekten son derece mutluyuz. Afyon, hızla büyüyen bir ilimiz. Bir hemşehrimizin bu mevkide olması da bir kazanımdır. Biz de kutluyoruz. Halil Bey’den bu bölgede bir şube açmasını rica ediyoruz” ifadelerini kullandı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme