• Haberler
  • Genel
  • Aydınlatma panosunun kilitleri kırıldı – Kocatepe Gazetesi

Aydınlatma panosunun kilitleri kırıldı – Kocatepe Gazetesi

Karahisar Kalesi’nin aydınlatma sisteminin kumanda merkezinin kilitleri kırıldı Afyonkarahisar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilerek hizmete sunulan Karahisar Kalesi Aydınlatma Sistemi ile kalenin geceleri de görünümü sağlanmış ve bu çalışma tüm kesimlerin takdirini kazanmıştı.Ancak aydınlatma sistemi faaliyete geçeli çok kısa bir süre geçmesine rağmen, kalenin eteklerinde kurulan kumanda merkezindeki panoların kilitleri, kimliği belirsiz kişi [&hellip]

Aydınlatma panosunun kilitleri kırıldı

Karahisar Kalesi’nin aydınlatma sisteminin kumanda merkezinin kilitleri kırıldı

Afyonkarahisar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilerek hizmete sunulan Karahisar Kalesi Aydınlatma Sistemi ile kalenin geceleri de görünümü sağlanmış ve bu çalışma tüm kesimlerin takdirini kazanmıştı.
Ancak aydınlatma sistemi faaliyete geçeli çok kısa bir süre geçmesine rağmen, kalenin eteklerinde kurulan kumanda merkezindeki panoların kilitleri, kimliği belirsiz kişi ve kişiler tarafından kırıldı. Yapılan bu güzel hizmete dönük saldırı kınandı ve anlam verilemedi. Olaya hemen müdahale eden Afyonkarahisar Belediyesi ekipleri, kırılan kilitleri yenileriyle değiştirdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme