• Haberler
  • Genel
  • Aydın Doğan Sanat Merkezi'nde resim sergisi açıldı

Aydın Doğan Sanat Merkezi'nde resim sergisi açıldı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 95. Yılı etkinlikleri kapsamında Aydın Doğan Bilim ve Sanat Merkezi'nde 23 Nisan Resim, grafik ve tasarım Sergisi açıldı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 95. yılı kapsamında Afyonkarahisar Valiliği'nin katkıları ile Milli Eğitim Müdürlüğü Aydın Doğan Bilim ve Sanat Merkezi'nde Resim, Grafik ve Tasarım sergisi açıldı. Aydın [&hellip]

Aydın Doğan Sanat Merkezi’nde resim sergisi açıldı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 95. Yılı etkinlikleri kapsamında Aydın Doğan Bilim ve Sanat Merkezi’nde 23 Nisan Resim, grafik ve tasarım Sergisi açıldı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 95. yılı kapsamında Afyonkarahisar Valiliği’nin katkıları ile Milli Eğitim Müdürlüğü Aydın Doğan Bilim ve Sanat Merkezi’nde Resim, Grafik ve Tasarım sergisi açıldı. Aydın Doğan Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Hakan Gümüş, hafta boyunca serginin açık kalacağını belirterek tüm Afyonkarahisarlıları sergiye davet etti. Gümüş, “Burada Afyonkarahisar’daki üstün ve özel yetenekli öğrencilerin eserlerini sergiliyoruz. Tüm halkımızı öğrencilerimizin yapmış olduğu bir birinden güzel sanat eserlerini görmelerini tavsiye ediyoruz” dedi.
Açılan sergide 200’den fazla sanat eseri bulunuyor. Eserlerin merkeze gelen öğrenciler tarafından yapıldığını belirten Müdür Gümüş, öğrencilerin gelecek vaat ettiğini söyledi.
Sergide ayrıca merkezde müzik eğitimi alan öğrencilerden oluşan koroda konser verdi. Bazı öğrenciler müzik dinletisi sundu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme