Aybüke Pusat Nasıl Ünlü Oldu?

TRT ekranlarında yayımlanan 'Teşkilat' dizisinin başrol oyuncusu Aybüke Pusat kim olduğu, hayatı ve kariyeri merak ediliyor. Başarılı oyuncu Aybüke Pusat kimdir? Nasıl ünlü oldu? Güzel oyuncu hakkında merak ettiklerinizi sizler için araştırdık.

Güzelliği, oyunculuğu ve Furkan Andıç ile yaşadığı birliktelik ile gündemde yer alan “Teşkilat” dizisinin başrol oyuncusu Aybüke Pusat’ın kariyeri milyonlarca hayranı merak ediliyor.

AYBÜKE PUSAT KİMDİR?

Ünlü oyuncu Aybüke Pusat, 1995 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Bale Bölümünden mezunu olan Pusat, daha sonra Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümüne devam etmiştir. 2014 yılında Miss Turkey yarışmasına katılan güzel oyuncu yarışmayı üçüncü olarak tamamlamıştır.

Oyunculuk kariyerini ilk olarak Medcezir dizisinde “Elif” karakteri ile başlayan Pusat, daha sonra “O Hayat Benim” ve “Familya” dizilerinde rol almıştır. 2017-2018 yılları arasında Star TV’de yayımlanan “Söz” dizisinde rol alan oyuncu, milyonların beğenisini kazanmıştır.

Onu ekranda görenler güzellik yarışmasına katılması için teşvik etti. O da denileni yaptı. Miss Turkey 2014’e katılıp üçüncü oldu. Ardından da şöhret geldi. Pusat, Medcezir, O Hayat Benim, Familya, Söz ve Şahin Tepesi dizilerinde rol aldı. Şahin Tepesi dizisinin yeni bölüm fragmanı kısa sürede izleyicilerle paylaşıldı. Atv’nin yeni dizisi Şahin Tepesi’nin yayınlanan son bölümünde Deniz, annesinin baskısına dayanmakta zorlanırken, büyük bir sürprizle karşı karşıya kalmıştı.

201 yılında yayımlanan “Her Yerde Sen” adlı dizide Furkan Andıç ile iki sevgiliyi canlandıran güzel oyuncu bu dizideki partneri Furkan Andıç ile bir beraberlik yaşamaktadır.

Haber

TRT ekranlarında yayımlanan “Teşkilat” dizisinde canlandırdığı “Neslihan” karakteri ile milyonları ekran başına kilitleyen güzel oyuncu Türkiye’nin başarılı kadın oyuncuları arasındadır.

Bakmadan Geçme