Ayazini'nden Kapadokya çıkartması

Ayazini köyü sakinleri Kapadokya bölgesini ziyaret ederek, turizmin gelişmesi açısından Ayazini'nde yapabileceklerini yerinde görerek öğrendiler   Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek'in göreve başlamasıyla birlikte yepyeni bir turizm destinasyonu olması amacıyla önemli çalışmalara imza atılan Afyonkarahisar'ın Ayazini köyünün sakinleri, Kapadokya bölgesinde incelemelerde bulundular. Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek'in talimatı ile Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Boztepe'nin öncülüğünde dün sabah [&hellip]

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Ayazini köyü sakinleri Kapadokya bölgesini ziyaret ederek, turizmin gelişmesi açısından Ayazini’nde yapabileceklerini yerinde görerek öğrendiler

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in göreve başlamasıyla birlikte yepyeni bir turizm destinasyonu olması amacıyla önemli çalışmalara imza atılan Afyonkarahisar’ın Ayazini köyünün sakinleri, Kapadokya bölgesinde incelemelerde bulundular.

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in talimatı ile Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Boztepe’nin öncülüğünde dün sabah saatlerinde Ayazini’nden yola çıkan Ayazini köyü sakinleri Niğde’ye gittiler. Nevşehir ilindeki Peri Bacaları ile dünya çapında üne sahip bulunan Ürgüp-Göreme’deki Kapadokya turistik bölgesini gezen Ayazini sakinleri, Kapadokya’da Ayazini’ne uyarlayabilecekleri turizm modellerini yerinde gördüler. Hediyelik eşya dükkanlarından çanak-çömlek imalatına, tur organizasyonlarından rehberlik hizmetlerine kadar Kapadokya’da yapılan çalışmaları yerinden inceleyen Ayazini sakinleri zihinlerinde oluşan yeni projelerle birlikte Ayazini’ne geri döndüler.

Afyonkarahisar Valiliği tarafından düzenlenen bu gezinin kendileri açısından son derece verimli olduğunu belirten Ayazini Köyü sakinleri, “Büyük yatırımlarla yeni bir turizm bölgesi haline gelen köyümüzde bizlerin neler yapabileceğini, nasıl para kazanabileceğimi, konuklarımıza nasıl hizmet sunabileceğimizi Kapadokya’daki örneklerinden görerek öğrenmiş olduk. Kapadokya’da Ayazini’ne uyarlanabilecek bir çok hizmet var. Ayazini’ni Kapadokya’dan daha iyi bir konuma getirmek için köy sakinleri olarak elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağız. Başta Sayın Valimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” dediler.

Bakmadan Geçme