'Ayazini Türkiye'de marka olacak'

YASAL UYARI Kocatepe Gazetesi'ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.   Afyonkarahisar Vali Yardımcısı [&hellip]

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Afyonkarahisar’ın turizm alanında büyük aşama kaydedeceğini belirterek,
“Ayazini Türkiye’de bir marka halini alacak” dedi

Gün FM’de yayınlanan Gündem programına Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya konuk oldu.
“DUMLUPINAR BİLİM VE
SANAT MERKEZİ BAŞKA
BİNAYA TAŞINACAK”
Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek ve eşi Sümeyra Çiçek’in öncülüğünde ilçelerde hizmete giren Kadın Kültür Evleri ile ilgili bilgi veren Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, “Şu anda 7 ilçemizde Kadın Kültür Evimiz var. 4 ilçede ise çalışmalarımız sürüyor. Tüm ilçelerimizde Kadın Kültür Evi oluşturmak adına çalışmalarımız sürüyor. Valilik yanında bulunan Dumlupınar Bilim ve Sanat Merkezi başka bir binaya taşınacak ve burası Kadın Kültür Evleri’nin merkezi olacak. Başta Sayın Valimiz ve eşleri olmak üzere emek veren herkese teşekkür ederim. Ayrıca Kadın Kültür dergimizi yayınladık. Yapılan faaliyetleri bu dergi aracılığıyla da kamuoyuna ulaştırmış olduk.” diye konuştu.
“TÜRKİYE’DE BAŞKA
ÖRNEĞİ YOK”
Ayazini’nde yapılan çalışmalarla Afyonkarahisar’ın turizm alanında büyük aşama kaydedeceğini kaydeden Kaya, “Ayazini ülkemizde bir marka halini alacak. Ülkemizde belki de başka bir örneği yoktur. Beş ay gibi kısa bir sürede yapılan çalışmalarla müthiş yol alındı. Başka yerlerde 10-20 yıl içinde alınan yol bizde 5 ayda tamamlandı. Ayrıca Emre Gölü’ne çok büyük bir Medeniyetler Bahçesi yapıyoruz. Şu anda buraya aileler gelip piknik yapıyorlar. Zaten oldukça ilgi gören bir bölge. Onlardan izin alarak çalışmaları sürdürüyoruz. En kısa zamanda burası halkımızın hizmetine sunulacak. Yine buraya Atlı Spor Kulübü inşa edilecek. Ayrıca Bayramaliler Kalesi’nin arkasına hilal şeklinde bir cam seyir terası yapacağız. Bu proje onayda. Bu proje tamamlandığında ilimize değer katacak.” ifadelerini kullandı.
“BALON TURİZMİ
YAZIN BAŞLIYOR”
Balon turizminin de Frigya’da yaz mevsimi ile başlayacağını belirten Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya çevre illerden özellikle Antalya’dan turistlerin günübirlik gelerek bu turizmden faydalanabileceğini söyledi.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme