Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Ayasofya Camii’nin açıldığı tarihi günde bir Afyonlu’nun da imzası var”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya Ayasofya Camii’nin ibadete açılmasının tarihi bir gün olarak kayıtlara geçtiğini söyledi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, Ayasofya Camii’nin müze vasfından çıkarılarak tekrar ibadete açılmasının tarihi bir gün olarak kayıtlara geçtiğini belirterek, “Necip Fazıl’ın “Gençler bugün mü yarın mı bilemem fakat Ayasofya açılacak.” diyerek ifade ettiği yol gösterdiği, biz ve bizden önceki kuşakların ideallerinde olan,”Zincirler Kırılsın Ayasofya Açılsın” cümlesiyle sloganlarında yer alan Ayasofya Camii bugünkü (dün) alınan kararla ibadete açılıyor. İnşaAllah bizler de en uygun zamanda Camiimizi ziyaret edecek ve Fatih’in emanetinde huşu içinde namaz kılma onuruna erişeceğiz. Bize bu onurlu ve anlamlı tarihi günleri yaşatan büyük devlet adamı, büyük lider Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı duruşu ile bu büyük hayalin gerçekleşmesinin gururunu yaşıyor, Milletimiz adına kendilerine şükranlarımı sunuyorum.” dedi.
KARARDA HEMŞEHRİMİZ AKÇİL’İN DE İMZASI VAR
Milletvekili Özkaya, Danıştay 10. Dairesi Başkanı olarak kararda imzası bulunan hemşerimiz Yılmaz Akçil’i Afyonkarahisar’a yaşattığı gurur nedeni ile tebrik ettiğini kaydederek, “Bir imza ile Lozan’da milletimize giydirilen dar kalıpların bir bir yıkıldığı bu tarihi günleri bize gösteren Allah’a hamdüsenalar ediyor, bu kutlu davada bugüne kadar bizlerden desteğini esirgemeyen Afyonkarahisarlı hemşerilerime teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti