Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ayasofya Camii için helva dağıtıldı

Ayasofya Camii  için helva dağıtıldı

Ayasofya Camii’nin 86 yıl sonra ibadete açılması nedeniyle Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Ertuğrul Gazi, İmaret ve Mevlevi (Türbe) Camilerinde helva dağıtıldı

 

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Cuma namazını Eşrefpaşa Mahallesi’ndeki Ertuğrul Gazi Caminde kıldı. Başkan Zeybek beraberindeki Belediye Başkanı Yardımcısı Süleyman Karakuş, AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen ve Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ile birlikte Cuma namazı çıkışında Ayasofya Camii’nin 86 yıl sonra yeniden ibadete açılması nedeniyle helva dağıttı. 86 yıllık hasretin sona erdiğini ifade eden Başkanı Zeybek, “Ayasofya Camisinin tekrar ibadete açılması bizleri çok mutlu etti. Belediye olarak bizlerde İmaret, Türbe ve Ertuğrul Gazi camilerimizde helva dağıttık.” dedi.
MAHALLE SAKİNLERİNİN TALEPLERİNİ DİNLEDİ
Cuma namazının ardından Başkan Zeybek ve beraberindeki heyet Eşrefpaşa mahalle muhtarı Ramazan Doğankaya ile birlikte esnafları ziyaret etti. Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Başkan Zeybek, “Milletimizle gönül köprülerini kurmaya ve mütevazi bir yaklaşımla Belediyecilik anlayışını sürdürmeye hız kesmeden devam ediyoruz. Mahalle muhtarımızla sürekli istişare ediyoruz.” şeklinde konuştu.