• Haberler
  • Gündem
  • Ayakkabıcılar Odası’ndan teşekkür ziyareti – Kocatepe Gazetesi

Ayakkabıcılar Odası’ndan teşekkür ziyareti – Kocatepe Gazetesi

31 Mart’ta görev süresi dolacak olan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a  hizmetlerinden dolayı teşekkür ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda, Afyonkarahisar Ayakkabıcılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetimi, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a teşekkür ziyaretinde bulundu.Oda Başkanı Şükrü Kosdak başkanlığında gerçekleşen ziyarete, oda üyeleri ile birlikte Ayakkabıcılar Çarşısında farklı sektörlerde hizmet veren esnaflar katıldı. Görev yaptığı iki dönemde hizmetlerinden [&hellip]

31 Mart’ta görev süresi dolacak olan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a  hizmetlerinden dolayı teşekkür ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda, Afyonkarahisar Ayakkabıcılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetimi, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a teşekkür ziyaretinde bulundu.
Oda Başkanı Şükrü Kosdak başkanlığında gerçekleşen ziyarete, oda üyeleri ile birlikte Ayakkabıcılar Çarşısında farklı sektörlerde hizmet veren esnaflar katıldı. Görev yaptığı iki dönemde hizmetlerinden dolayı Başkan Çoban’a teşekkür eden Oda Başkanı Kosdak, ziyarette ayrıca Ayakkabıcılar Çarşısındaki dükkanların kira ödemeleri ve ısınmasıyla ilgili bazı taleplerde bulundu.
Ziyaretleri nedeniyle Ayakkabıcılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetimine teşekkür eden Başkan Çoban, iletilen taleplerle ilgili gerekli girişimlerde bulunacağını söyledi.

Bakmadan Geçme