Ay, uyuşturucu ile mücadeleyi anlattı

Temiz Toplum Derneği Genel Başkanı Bilal Ay “Uyuşturucu ile Mücadele” konulu konferans verdi   Anadolu Gençlik Derneği (AGD) ile Milli Gençlik Vakfının (MGV) 45. Dönem Sohbetleri kapsamında dün akşam AGD Şubesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Konferans Salonu'nda Temiz Toplum Derneği Genel Başkanı Bilal Ay tarafından 'Çocuklar Ölmesin Uyuşturucu ile Mücadele' başlıklı bir konferans verildi. Kur’an-ı [&hellip]

Temiz Toplum Derneği Genel Başkanı Bilal Ay “Uyuşturucu ile Mücadele” konulu konferans verdi

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) ile Milli Gençlik Vakfının (MGV) 45. Dönem Sohbetleri kapsamında dün akşam AGD Şubesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Konferans Salonu’nda Temiz Toplum Derneği Genel Başkanı Bilal Ay tarafından “Çocuklar Ölmesin Uyuşturucu ile Mücadele” başlıklı bir konferans verildi.
Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından AGD Şube Başkanı Muharrem Coşkun tarafından konferansın açılış konuşması yapıldı. Temiz Toplum Derneği Genel Başkanı Bilal Ay, şükür toplumunun inşası yönünde dua ederek çaba gösterdiklerini belirterek sözlerine başladı. Milli Görüş Hareketinin Lideri Merhum Necmettin Erbakan’ın ortaya koyduğu yeni bir dünyanın inşaası için çabaladıklarını belirten Ay, atalarıyla iftehar eden bir toplum olarak gelinen noktada övünülen hasletlerden uzaklaşıldığını söyledi.
Ay, “Biz sevgi ve merhamet toplumu iken bu hale neden geldik? Biz bizi yapan değerlerden her geçen gün uzaklaştığımız için geldik. İlkokul 3. sınıf öğrencisi inancını bilmiyor, akrabalarını tanımıyor ama Macaristan 2. liginde ki takımın oyuncuları sayıyor. Çünkü iddia diye bir oyun var. Türkiye de kumar oynamak ve oynatmak yasaktır. On yıl önce kumar oyunları oynama yaşı 40-50 yaş arasındadır. Ama şans oyunları diye bir durum var. Kumarın ismini kapatmışlar şans oyunu yazmışlar. Oynayanların yüzde 60’ı 18-25 yaş arasındadır. Hani kumar oynamak ve oynatmak yasaktı. Her geçen gün irtifa kaybediyor ve bedel ödüyoruz. Uyuşturucu sorunu da bağımlılıklarda bununla paraleldir.” dedi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme