• Haberler
  • Genel
  • Avukatlar gala gecesinde eğlendi – Kocatepe Gazetesi

Avukatlar gala gecesinde eğlendi – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Baro Başkanlığı’nca düzenlenen 5 Nisan Avukatlar Günü programı Budan Termal Otel’de akşam verilen gala yemeği ile sona erdi. Gala gecesinde hukuk camiası biraraya gelerek eğlenme imkanı buldu Tüm konuklarla yakından ilgilenen Baro Başkanı Av. Turgay Şahin yaptığı konuşmada, tüm meslektaşlarının 5 Nisan Avukatlar Günü'nü kutladı. Avukatlardan oluşan saz ve koro tarafından beraber ve solo [&hellip]

Avukatlar gala gecesinde eğlendi

Afyonkarahisar Baro Başkanlığı’nca düzenlenen 5 Nisan Avukatlar Günü programı Budan Termal Otel’de akşam verilen gala yemeği ile sona erdi. Gala gecesinde hukuk camiası biraraya gelerek eğlenme imkanı buldu

Tüm konuklarla yakından ilgilenen Baro Başkanı Av. Turgay Şahin yaptığı konuşmada, tüm meslektaşlarının 5 Nisan Avukatlar Günü’nü kutladı. Avukatlardan oluşan saz ve koro tarafından beraber ve solo Türk Sanat Müziği şarkıları seslendirildi. Koro ilk seslendirdiği “Veda Busesi” isimli şarkıyı görev şehidi Av. Hüseyin Burhan Hayran’a ithaf etti.
AVUKATLAR KORO KURDU
Rahmetli olan avukatların yakınlarının geceye katıldığını söyleyen Baro Başkanı Av. Turgay Şahin, hayatta olmayan avukatları rahmetle andı. Şahin şöyle konuştu: “5 Nisan biz avukatlar için özel bir gün. Gala gecemizde özel olacak Çünkü ilk defa avukat meslektaşlarımızdan oluşan bir koro sahneye çıkacak. Protokolsüz sadece avukat, hakim ve savcılarının katıldıkları bir program düzenledik. Bu programın hazırlanmasında emeği olan tüm meslektaşlarıma, koronun oluşumunda emeği olan başta Av. Remzi Uysal olmak üzere tüm arkadaşlarımı kutluyorum.”
25 VE 40. YILA
PLAKET VERİLDİ
5 Nisan Avukatlar Günü gala gecesinde avukatlık mesleğinde 25’nci ve 40’ıncı yıllarını dolduran avukatlara plaket verildi.
Meslekte 25’nci yılını dolduran; Av. Ahmet Kudret Öngüt, Av. Edibe Sarıaltın, Av. Mehmet Akalın, Av. Mevlüt Güvercin, Av. Mustafa Süha Koçtekin plaketlerini hukukçulardan aldılar. Meslekte 40’nıcı yıldönümünü dolduran; Av. A. Hicazi Babalık, Av. Ali Cihangir, Av. Cemalettin Öztopbaş, Av. Halil Kılınç, Av. Mehmet Özalp, Av. Mehmet Zeki Genç ve Av. Veli Ulusoy’da plaket aldılar. Ayrıca Baro’nun 5. halı saha turnuvasında dereceye giren Cezaevi Gençlik Spor, Ağırceza takımı, Pusula Spor, Fairplay ödülüne layık görülen Hukuk United takım kaptanları takımları adına kupaları aldılar.
>> Burcu AYDIN’ın haberi

Bakmadan Geçme