Avukatlar fidan dikti – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Barosu avukatları, Afyonkarahisar Belediyesi'nin Kent Ormanı'nda kendilerine tahsis ettiği Afyonkarahisar Barosu Hatıra Ormanı'na fidan dikti Afyonkarahisar Barosu'nun 75'nci kuruluş yıldönümü ve 5 Nisan Avukatlar Günü kutlamaları kapsamında Kent Ormanı'ndaki Afyonkarahisar Barosu Hatıra Ormanı'nda fidan dikme etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Afyonkarahisar Belediye Başkan Vekili Emin Birliktir, Baro Başkanı Mümtaz Akıncı ve çok sayıda avukat katıldı. Yaklaşık [&hellip]

Avukatlar fidan dikti

Afyonkarahisar Barosu avukatları, Afyonkarahisar Belediyesi’nin Kent Ormanı’nda kendilerine tahsis ettiği Afyonkarahisar Barosu Hatıra Ormanı’na fidan dikti

Afyonkarahisar Barosu’nun 75’nci kuruluş yıldönümü ve 5 Nisan Avukatlar Günü kutlamaları kapsamında Kent Ormanı’ndaki Afyonkarahisar Barosu Hatıra Ormanı’nda fidan dikme etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Afyonkarahisar Belediye Başkan Vekili Emin Birliktir, Baro Başkanı Mümtaz Akıncı ve çok sayıda avukat katıldı. Yaklaşık 200 çam fidanını toprakla buluşturan avukatlar, fidan dikiminin ardından Kent Ormanı’nda piknik yaptı.
Kampanyaya 110 fidan desteği
Çevreye karşı daha duyarlı olunması gerektiğinin altını çizen Baro Başkanı Mümtaz Akıncı, “Afyonkarahisar Belediyesi ‘Daha Yeşil Bir Afyonkarahisar’ kampanyası başlatmıştı. Bu kampanya ile ilimize gelen ya da tayin yoluyla ayrılan yöneticilere teşekkür plaketi verilmesi yerine, kampanya kapsamında açılan hesaba para fidan alımı için yatırılması gerekiyor. Baro olarak kampanyaya 110 fidan desteğimiz oldu. Hem bu kampanyaya destek olmak için hem de Afyonkarahisar’ın yeşillenmesine katkıda bulunmak amacıyla Baromuz adına bir hatıra ormanı oluşturduk. Kampanyaya diğer sivil toplum kuruluşlarının da destek olmasını istiyoruz” dedi.
“Masrafları ağaç dikmek için harcayalım”
Belediye Başkan Vekili Birliktir ise, etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederek, kampanyaya destek istedi. Birliktir, “Avukatlarımız çok güzel bir etkinliğe imza atıyor. Bu Afyonkarahisar ve yeşil sevgisidir. Törenlerde harcanan masrafları ağaç dikmek için harcayalım. Kampanyamıza diğer sivil toplum kuruluşlarından da destek bekliyoruz” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme