• Haberler
  • Genel
  • Avukatın evini kullanmışlar – Kocatepe Gazetesi

Avukatın evini kullanmışlar – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’da 17 Ağustos sabahı meydana gelen kavgada, kendisini korurken, kendisine saldıran avukatın mağdur olduğuna ilişkin veriler ortaya çıkıyor. Avukatın evine temizlik yapmak için giden H.Ç.’nin, evli olduğu halde avukatın evini sevgilisiyle iki kez kullandığı belirtildi Afyonkarahisar’da meydana gelen ve çeşitli soru işaretlerine neden olan bıçaklı kavganın ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Avukat Ersan Tolga B.’nin evine [&hellip]

Avukatın evini kullanmışlar

Afyonkarahisar’da 17 Ağustos sabahı meydana gelen kavgada, kendisini korurken, kendisine saldıran avukatın mağdur olduğuna ilişkin veriler ortaya çıkıyor. Avukatın evine temizlik yapmak için giden H.Ç.’nin, evli olduğu halde avukatın evini sevgilisiyle iki kez kullandığı belirtildi

Afyonkarahisar’da meydana gelen ve çeşitli soru işaretlerine neden olan bıçaklı kavganın ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Avukat Ersan Tolga B.’nin evine temizlikçi olarak giden H.Ç.’nin, avukatın evinde sevgilisiyle birlikte olduğu belirtiliyor.
İddiaya göre Avukat B.’nin evinde yaklaşık 5-6 aydır temizlikçi olarak çalışan ve evin yedek anahtarını yanında bulunduran H.Ç., olayın meydana geldiği tarihten 3 ay önce arkadaşlık hattı yayını yapan televizyonlardan birinde bir telefon numarasını alıp numaraya çağrı bıraktı. Bu çağrıya karşılık veren ve Kastamonu’da oturan Aykut Uğur, H.Ç. ile tanışmak istedi. Evli ve iki çocuk sahibi olduğu halde kendisini bekâr ve İzmir’de yaşayan bir kişi olarak tanıtan H.Ç. de bu teklifi kabul etti. Bunun üzerine Aykut Uğur, Afyonkara-hisar’a gitti ve H.Ç. ile buluştu. İlk buluşmada yemek yiyen çift, ikinci gün de şehir merkezinde 3-4 saat zaman geçirdi. Ancak Aykut Uğur ile H.Ç., üçüncü gün, Uğur’un Kastamonu’ya dönmek zorunda olduğunu bildirmesi üzerine buluşamadı.
Son buluşma 16 Ağustos’ta
H.Ç. ile Aykut Uğur, ilk tanışmalarından yaklaşık 3 hafta sonra tekrar Afyonkarahisar’da buluştu. Bir haftanın ardından bir daha yüzyüze görüşen çift, Avukat Ersan Tolga B.’nin evinde buluştu. Evin yatak odası ve bir başka odasında cinsel yakınlaşma yaşayan çift, olayın ardından 16 Ağustos günü öğle saatleri sıralarında B.’nin evinde bir kez daha buluştu. Çift, 16 Ağustos’ta B.’nin evinde bir kez daha cinsel yakınlaşma yaşadı. Cinsel yakınlaşmanın ardından H.Ç., evi terk ederken Aykut Uğur, duş alma gerekçesiyle evde kaldı.
Aykut Uğur’un 16 Ağustos’taki buluşmada ev sahibinin bekâr ve avukat olduğunu öğrendiği, H.Ç.’ye de “Bekâr adamın evinde ne işin var” dediği ve avukatın arabası olup olmadığını sorduğu öğrenildi.
Avukat Ersan Tolga B. ise o gece saat 01.30 dolaylarında evine geldi Evin salonunda televizyonu açtı, üzerine bir pike aldı ve televizyonu 20 dakika sonra “sleep” (uyku) moduna alarak uzandı. O gecenin sabahında ise Aykut Uğur’un avukata saldırısı gerçekleşti. Olayın ardından Aykut Uğur’un cebinden avukata ait otomobilin anahtarının çıktığı öne sürülüyor.
Temizlik için 150 lira alıyordu
Ersan Tolga B.’nin İstanbul’dan Afyon’a gitmesinin ardından annesinin temizlik işlerinde çalışmak üzere bir kişiyi aradığı, en son olarak da H.Ç.’yi bulduğu belirtiliyor. H.Ç.’nin temizlik ücreti olarak 150 lira aldığı, B.’nin evine haftada 1-2 gün temizlik veya ütü için gittiği, ancak Ersan Tolga B. ile sadece bir kez görüştüğü de edinilen bilgiler arasında. B.’nin Temmuz’un ikinci ve üçüncü haftasında tatile çıktığı kaydedilirken, evinin o dönemde kullanılıp kullanılmadığı ise bilinmiyor. Temizlik işlerini yapan H.Ç.’nin ise Aykut Uğur dışında başka gizli sevgililerinin de bulunduğu, ancak bunlarla eşine “Hattı kaybettim” dediği telefon hattıyla görüştüğü iddia ediliyor. H.Ç.’nin Aykut Uğur’la da bu hat üzerinden görüştüğü bildiriliyor.
Avukatın ailesi ardı ardına acılar yaşadı
Öte yandan Ersan Tolga B.’nin de ilginç bir hikayesinin olduğu kaydediliyor. Askeri Lise mezunu olan B.’nin uzatmalı olarak Marmara Hukuk Fakültesi’ni bitirdiği, ancak İstanbul’daki iş yaşamında gördüğü hırs ve stresten dolayı meslekten soğuduğu kaydediliyor. Marmara Hukuk Fakültesi’nden sınıf arkadaşı olan Umut Çakır’ın 2008 yılında “Afyon’da birlikte çalışalım” önerisini kabul eden B.’nin ailesi de ardı ardına acılar yaşamış. Avukat B., Afyonkarahisar’a gittiği birinci yılında Emekli Albay olan Metin B.’i kaybetmiş. Afyon’a gidişinin ikinci yılında iki dayısının vefatıyla sarsılan B., üçüncü yılında ise evinde saldırıya uğradı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme