• Haberler
  • Genel
  • Avukat Akgül'den, fotoğraf sergisi – Kocatepe Gazetesi

Avukat Akgül'den, fotoğraf sergisi – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Barosu avukatlarından İsmail Akgül, ikinci kişisel sergisini Afyonkarahisar Belediyesi’nin destekleriyle Mevlevihane Müzesi’nde açtı. ‘Aşıkların Gıdası Semâ’ isimli fotoğraf sergisi büyük beğeni topladı İkinci kişisel sergisini Afyonkarahisar Belediyesi’nin destekleriyle Mevlevihane Müzesi’nde açan Avukat İsmail Akgül, semâ törenlerinde objektifine yansıyan fotoğrafları, halkın beğenisine sundu. Allah ve Hz. Muhammed konularının işlendiği 6 fotoğraf ve sema törenleriyle ilgili [&hellip]

Avukat Akgül’den, fotoğraf sergisi

Afyonkarahisar Barosu avukatlarından İsmail Akgül, ikinci kişisel sergisini Afyonkarahisar Belediyesi’nin destekleriyle Mevlevihane Müzesi’nde açtı. ‘Aşıkların Gıdası Semâ’ isimli fotoğraf sergisi büyük beğeni topladı

İkinci kişisel sergisini Afyonkarahisar Belediyesi’nin destekleriyle Mevlevihane Müzesi’nde açan Avukat İsmail Akgül, semâ törenlerinde objektifine yansıyan fotoğrafları, halkın beğenisine sundu. Allah ve Hz. Muhammed konularının işlendiği 6 fotoğraf ve sema törenleriyle ilgili 24 fotoğrafın sergilendiği ‘Aşıkların Gıdası Semâ’ isimli fotoğraf sergisi, açıldığı ilk günde büyük ilgi gördü.
FOTOĞRAF, BİR ÇEŞİT SİGORTA
Fotoğrafçılıkla ilgili uzun yıllara dayanan bir merakının olduğunu söyleyen Avukat İsmail Akgül, “Biz her gün, toplumun çok farklı kesimlerinin sorunlarıyla uğraşıyoruz. Konuştuğumuz kişiler, psikolojisi bozulmuş bir zanlı da olabiliyor, derdine derman arayan bir kişi de. Gündelik hayatta bu sorunlardan arınmak için çeşitli ilgi alanları geliştiriyoruz. Benim de öteden beri ilgi alanım fotoğrafçılık” dedi.
SERGİ, 30 NİSAN’A KADAR GEZİLEBİLECEK
Desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a teşekkür eden İsmail Akgül, 30 Nisan’a kadar açık kalacak sergiyi tüm Afyonkarahisar halkının gezmesini istedi. Serginin açılış programına, Belediye Başkanı Yardımcısı Sabri Demirkapu, Baro Başkanı Turgay Şahin, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Osman Çizmeci, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kazım Çengelci ve çok sayıda sanatsever katıldı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme