Avukat Akgül, fotoğraf sergisi açtı

Afyonkarahisar Barosu avukatlarından İsmail Akgül, Işık Süvarisi adını verdiği fotoğraf sergisini, Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin Ordu Bulvarı’ndaki Yaşamboyu Eğitim Merkezi’nde açtı Avukat İsmail Akgül, Afyon Kocatepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin katkıları ile hazırladığı Işık Süvarisi isimli fotoğraf sergisini açtı. 112 fotoğrafın bulunduğu sergi, Afyon Kocatepe Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Ömer Faruk Atabek Sergi Salonu’nda 10 [&hellip]

Avukat Akgül, fotoğraf sergisi açtı

Afyonkarahisar Barosu avukatlarından İsmail Akgül, Işık Süvarisi adını verdiği fotoğraf sergisini, Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin Ordu Bulvarı’ndaki Yaşamboyu Eğitim Merkezi’nde açtı

Avukat İsmail Akgül, Afyon Kocatepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin katkıları ile hazırladığı Işık Süvarisi isimli fotoğraf sergisini açtı. 112 fotoğrafın bulunduğu sergi, Afyon Kocatepe Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Ömer Faruk Atabek Sergi Salonu’nda 10 Ekim’e kadar sergilenecek.
Sergi hakkında bilgi veren İsmail Akgül, “2008’den toplamış olduğum fotoğrafları, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Aslan Hocamız’ın teşvikiyle ve 2011-2012 AKÜ Açılış Etkinlikleri’nde olmak üzere bir sergi ile değerlendirmek istedik. Fotoğraf sanatı bir kaçış alanı. Stresli olarak yaşadığımız mesleğimizin stresinden bu tür uğraşlarla kurtulabiliyoruz” dedi.
Açılışa AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Afyonkarahisar Barosu Başkanı Turgay Şahin, SGK İl Müdürü Kerim Aslan ile çok sayıda davetli katıldı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme