Avşar AKÜ'ye ikinci kez aday

Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zakir Avşar, Afyon Kocatepe Üniversitesi'nde 27 Şubat 2014 tarihinde gerçekleştirilecek Rektör adayı belirleme seçiminde aday olduğunu açıkladı Afyon Kocatepe Üniversitesi'nde (AKÜ) 27 Şubat'ta gerçekleştirilecek Rektör adayı belirleme seçiminde adaylığını açıklayan 7'inci isim Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zakir Avşar oldu. AKÜ'de 2011 yılında gerçekleştirilen Rektör adayı [&hellip]

Avşar AKÜ’ye ikinci kez aday

Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zakir Avşar, Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde 27 Şubat 2014 tarihinde gerçekleştirilecek Rektör adayı belirleme seçiminde aday olduğunu açıkladı

Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde (AKÜ) 27 Şubat’ta gerçekleştirilecek Rektör adayı belirleme seçiminde adaylığını açıklayan 7’inci isim Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zakir Avşar oldu. AKÜ’de 2011 yılında gerçekleştirilen Rektör adayı belirleme seçiminde de aday olan Prof. Dr. Zakir Avşar, o dönemde 54 oy olarak 3’üncü sırada yer almıştı. O dönemde YÖK’ün Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e Rektör adayı olarak gönderdiği üç isim arasında da üçüncü sırada yer alan Prof. Dr. Avşar, AKÜ’de ikinci kez rektör adayı olarak yarışacak.
Gazeteniz Kocatepe’ye adaylığını doğrulayan Prof. Dr. Zakir Avşar, Afyonkarahisar ve Afyon Kocatepe Üniversitesi’ne en iyi şekilde hizmet etmek için aday olduğunu ifade etti. Avşar, “Adayız Allah nasip ederse. Bundan sonrası arkadaşlarımızın teveccühü” diye konuştu.
AKÜ’de mevcut Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak, Eğitim Fakültesi’nden Prof. Dr. Hakkı Yazıcı, Teknoloji Fakültesi’nden Prof. Dr. Hasan Çimen, Fen Edebiyat Fakültesi’nden Prof. Dr. Kasım Turhan, Veteriner Fakültesi’nden Prof. Dr. İbrahim Demirkan ve Mühendislik Fakültesi’nden Prof. Dr. Ramazan Şevik daha önce adaylıklarını açıklamıştı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme