“Avrupa’nın nasıl hasta olduğunu gördük”

Düzağaç Belediyesi tarafından, Belediye’nin yanındaki alanda iftar yemeği verildi. İftara 2500 Düzağaçlı’nın yanı sıra Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Erhan Günay, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut ile İl Genel Meclisi üyeleri katıldı. İftarın ardından selâmlama konuşması yapan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, İngiltere’nin Avrupa Birliği’nden ayrılma kararını değerlendirdi. Özkaya, “Türkiye [&hellip]

Düzağaç Belediyesi tarafından, Belediye’nin yanındaki alanda iftar yemeği verildi. İftara 2500 Düzağaçlı’nın yanı sıra Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Erhan Günay, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut ile İl Genel Meclisi üyeleri katıldı. İftarın ardından selâmlama konuşması yapan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, İngiltere’nin Avrupa Birliği’nden ayrılma kararını değerlendirdi. Özkaya, “Türkiye Cumhuriyeti’ne sık sık Avrupalılar ‘Siz Avrupa Birliği’ne giremezsiniz’ diyordu. Türkiye’ye ömür biçenlerin, Türkiye’ye hasta adam muamelesi yapanların nasıl hasta olduğunu, kendi içlerinde ne kadar çok problemlerin olduğunu, görünen buzdağının görülmeyen kısmıyla çok büyük sorunlarla kendilerinin karşı karşıya kaldığını ve her an büyük bir dağınıklıkla karşılaşacaklarını görmüş oluyoruz” dedi.
AVRUPALILAR BİZE İMRENİYOR
Avrupalıların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’a imrendiklerini kaydeden Özkaya, “İngiltere’nin çıkması, Avrupa’nın her gün biraz daha güç kaybetmesi ve bizim Sayın Cumhurbaşkanımız’ın liderliğinde, önderliğinde, daha fazla büyümesi, ülkemizin gelişmesi, onların tahammül edemediği bir durum. Biz haftabaşı itibariyla, Avrupa’da Brüksel’de Avrupa Parlamentosu’na gittik. Oradaki bütün Avrupalı parlamenterlerin Suriye’den ve Irak’tan gelen göçte, kendi ülkelerinin ne kadar çaresiz kaldıklarını, kendi ülkelerinde bir liderlik olmadıklarını, ülkemize imrenerek, Cumbuhbaşkanımıza ve Başbakanımıza imrenerek baktıklarını görmekten dolayı mutluluk duyuyorum. Ülkenize, milletinize, devletinize güvenin. Biz Avrupa’nın 5’te 1 nüfusa sahip olmamıza rağmen Avrupa’nın 10 katı nüfusa bakıyoruz” ifadelerini kullandı.
TERÖR BELASINDAN KURTULACAĞIZ
Terörün ve teröre destek verenlerin gereken cezayla karşılayacaklarını söyleyen Özkaya, “Bugünlerde Doğu ve Güneydoğu’da şehitlerimiz geliyor. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Hain terör örgütü ve onun arkasındaki bütün emperyalist güçlerin de inşallah en kısa zamanda Allah’ın Kaffar sıfatı ile kahrolup gitmelerini ve bu beladan bölgemizin, milletimizin kurtulmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
BAŞKANLIK MAKAMI
HALKA AÇIK
Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı da Belediye Başkanlığı makamının her zaman halka açık olduğunu belirtti. Işıklı, “Bu tür programlar siz değerli halkımız için yapılıyor. Böyle güzel günlerin hiçbir zaman bitmemesini diliyoruz. Belediye Başkanı olarak halkımıza en güzel hizmeti yapmak için çalışıyoruz. Belediye Başkanı olduğumuz günden bu yana kapımız hiç kimseye kapanmadı, bundan sonra da kapanmayacak. Allah kapatmasın” dedi. >> Murat ARISOY’un Haberi

Bakmadan Geçme