• Haberler
  • Gündem
  • Avrupalı heyet Afyon’daki iklim değişikliğini inceledi

Avrupalı heyet Afyon’daki iklim değişikliğini inceledi

İspanya, Fransa ve İtalya'dan gelen iklim değişikliği alanında çalışma yapan Avrupalı misafirler Çevre Hizmetleri Birliği'ni ziyaret etti.Çevreninin korunması konusunda dost kuruluşlardan olan Çevre Hizmetleri Birliği’ni ziyaret eden Avrupalılara, Birlik Müdürü Mehmet Durak ve Çevre Yüksek Mühendisi Ercan Özcan tarafından çevre hizmetleri ve tam otomatik olarak yapılan katı atık bertarafı çalışmaları hakkında bilgi verildi. Gerçekleştirilen sunum [&hellip]

İspanya, Fransa ve İtalya’dan gelen iklim değişikliği alanında çalışma yapan Avrupalı misafirler Çevre Hizmetleri Birliği’ni ziyaret etti.
Çevreninin korunması konusunda dost kuruluşlardan olan Çevre Hizmetleri Birliği’ni ziyaret eden Avrupalılara, Birlik Müdürü Mehmet Durak ve Çevre Yüksek Mühendisi Ercan Özcan tarafından çevre hizmetleri ve tam otomatik olarak yapılan katı atık bertarafı çalışmaları hakkında bilgi verildi. Gerçekleştirilen sunum ve video gösterimlerinden sonra karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
İŞBİRLİĞİ
MUTABAKATINA VARILDI
Çevre Hizmetleri Birliği’nin çalışmaları ile yakından ilgilenen ve gerçekleştirilen faaliyetleri beğenen misafirler, kendi ülkelerindeki çalışmalar hakkında da bilgi verdiler. Avrupa Komisyonu tarafından kabul edilen ve uygulanmakta olan “İklim Değişikliği Hepimizin Sorunu” isimli proje kapsamında Fransa’dan ECOCENE, İtalya’dan Galmolise ve İspanya’dan Sargantana isimli kuruluşlardan gelen katılımcılar Afyonkarahisar’daki iklim değişikliği alanında incelemelerde bulundular. Kendi ülkelerinde oldukça önemli çevre çalışmaları gerçekleştirdiklerini ifade eden kuruluşlar, karşılıklı işbirliği mutabakatına vardılar. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme