• Haberler
  • Genel
  • Avrupalı eğitimciler Afyon’a geldi – Kocatepe Gazetesi

Avrupalı eğitimciler Afyon’a geldi – Kocatepe Gazetesi

ERASMUS Programı çerçevesinde Avrupa Birliği'ne üye 7 ülkeden oluşan 15 kişilik öğretmen heyeti Ayşegül Arsoy İlkokulu'nu ziyaret ettiler Avrupa Birliği'nin ülkeler arası diyalogunu artırmak için oluşturduğu ERASMUS Programı Afyonkarahisar’da da karşılığını buluyor. Proje kapsamında 7 ayrı ülkeden 15 öğretmen Ayşegül Arsoy İlkokulu'nu ziyaret etti. Konuk öğretmenleri çiçeklerle, lokumlarla karşılayan öğrenciler ayrıca tülbent hediye ettiler. Okulda [&hellip]

Avrupalı eğitimciler Afyon'a geldi

ERASMUS Programı çerçevesinde Avrupa Birliği’ne üye 7 ülkeden oluşan
15 kişilik öğretmen heyeti Ayşegül Arsoy İlkokulu’nu ziyaret ettiler

Avrupa Birliği’nin ülkeler arası diyalogunu artırmak için oluşturduğu ERASMUS Programı Afyonkarahisar’da da karşılığını buluyor.
Proje kapsamında 7 ayrı ülkeden 15 öğretmen Ayşegül Arsoy İlkokulu’nu ziyaret etti. Konuk öğretmenleri çiçeklerle, lokumlarla karşılayan öğrenciler ayrıca tülbent hediye ettiler. Okulda sabah saatlerinde düzenlenen programda öğrenciler halk oyunları, Nasrettin Hoca ve Keloğlan skeçlerini sergilediler. Sonrasında yabancı öğretmenler, okul öğretmenleri, veliler ve öğretmenler hep birlikte halay çektiler. Ayşegül Arsoy İlkokulu Müdürü Necmettin Avcı, 2014 yılı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları kapsamında “Okullar Arası Okul Eğitimi Stratejik Ortaklık” projesinin onaylanmasının ardından 7 farklı ülkeden öğretmenlerin Afyonkarahisar’a gelerek okulu incelediklerini söyledi. Kendilerinin de önümüzdeki süreçte projeye üye olan ülkelerin okullarını ziyaret edeceklerini söyleyen Avcı, projenin kültürler arası dilalog açısından çok önemli olduğunu sözlerine ekledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme