Avrupa'lı Bolvadinliler Horan Park'ta buluştu

EUBODER tarafından geçen yıl Almanya'da ilki yapılan buluşma toplantısının ikincisine yurt dışında ki Bolvadinliler aileleriyle birlikte katıldı.'Gurbetçilerimiz Bolvadin'de Buluşuyor' programında konuşan Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan, gurbetçilerin ilçe ve yurt dışında olsalar da her an Bolvadin'i hisseden ve seven insanlar olduklarını söyledi. Kayacan, 'Gurbetçilerimiz hayatlarının her anında Bolvadin'i hisseden ve seven insanlardır. Orada da gördük [&hellip]

EUBODER tarafından geçen yıl Almanya’da ilki yapılan buluşma toplantısının ikincisine yurt dışında ki Bolvadinliler aileleriyle birlikte katıldı.
“Gurbetçilerimiz Bolvadin’de Buluşuyor” programında konuşan Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan, gurbetçilerin ilçe ve yurt dışında olsalar da her an Bolvadin’i hisseden ve seven insanlar olduklarını söyledi. Kayacan, “Gurbetçilerimiz hayatlarının her anında Bolvadin’i hisseden ve seven insanlardır. Orada da gördük ki, ilçemizle ilgili düşünce ve sevginizden asla eksilme olmamış. Misafirperverliğiniz, adet ve göreneklerimizi sahiplenişiniz bizleri sevindiriyor. İnşallah bu güzel ilçe için yine hep birlikte çalışacak ve beraberce Bolvadin’imizi geliştireceğiz” dedi.
Etkinlikte bükme ikramı yapılırken, gurbetçiler de söz alarak talep ve arzularını dile getirdi.

Bakmadan Geçme