• Haberler
  • Genel
  • Avrupa eğitimi tamamlandı – Kocatepe Gazetesi

Avrupa eğitimi tamamlandı – Kocatepe Gazetesi

Emirdağ Esnaf ve Sanatkârlar Odası'nın kabul edilen Avrupa Birliği projesi çerçevesinde Finlandiya'daki mobilya işletmeleri incelendi Emirdağ Esnaf ve Sanatkârlar Odası tarafından kabul edilen Ahşap Ev İmalatı projesi çerçevesinde Findandiya'daki mobilya işletmeleri ziyaret edildi. Ziyaret kapsamında ülkedeki teknolojik gelişmeler de takip edildi. AFYON ESOB DA KATILDIEmirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muzaffer Aşık,'Bu proje kapsamında Odamız [&hellip]

Avrupa eğitimi tamamlandı

Emirdağ Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın kabul edilen Avrupa Birliği projesi çerçevesinde Finlandiya’daki mobilya işletmeleri incelendi

Emirdağ Esnaf ve Sanatkârlar Odası tarafından kabul edilen Ahşap Ev İmalatı projesi çerçevesinde Findandiya’daki mobilya işletmeleri ziyaret edildi. Ziyaret kapsamında ülkedeki teknolojik gelişmeler de takip edildi.
AFYON ESOB DA KATILDI
Emirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muzaffer Aşık,“Bu proje kapsamında Odamız koordinatörlüğünde Emirdağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Afyonkarahisar Ağaç İşleri Odası, Emirdağ Halk Eğitim Merkezi ve Özcan Deveci Mobilya ortaklığında proje teklifi hazırlanarak uygulamaya koyduk. Projeye Finlandiya’dan eğitim faaliyetlerini yapacak olan ahşap ve ağaç sektöründe faaliyet gösteren Trabzon Ldt. isimli firma ortak olarak proje faaliyetlerinin yürütülmesinde bizlere destek oldu” dedi.
İKİ İŞÇİ BİR GÜNDE BİTİRİYOR
Oda Başkanı Aşık; “Ahşap ev yapımı oldukça pratik olup, iki işçi bir günde bir evi bitirebiliyor. Ülkemiz bu konuda oldukça geride olup, çok ciddi ara eleman sıkıntısı çekilmektedir. Projemizin amacı ahşap ev yapımını yerinde görerek, inceleyerek bilgi sahibi olmaktır. Yapılan inceleme ve teknik gezilerle elde edilen kazanımlar bölgemiz halkı ile kamu kurum ve kuruluşları ile paylaşılarak projenin sürdürülebilirliği artırılacaktır” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme