Avrupa, Afyonluları Konuşuyor

Avrupa'da forma giyen Afyonlu sporculardan Orkun Kökç ve Kenan Yıldız, gazetelere ve internet sitelerine manşet oldu.

Afyonlu futbolculardan Benfica'da forma giyen Orkun Kökçü ve Juventus'ta forma giyen Kenan Yıldız, bu hafta sergilediği performanslarla göz doldurdu. Orkun, Kerem'e yaptığı asistle, Kenan ise PSV'ye attığı golle  gündeme geldi. 

Avrupa, Afyonluları Konuşuyor

Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında Juventus, sahasında PSV'yi 3-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ilk golünü atan Kenan Yıldız, hem Şampiyonlar Ligi hem de Juve'nin tarihine geçti. Karşılaşmanın ilk golünü atan Kenan Yıldız, şık bir gole imza atarak hem Şampiyonlar Ligi hem de kulüp tarihine geçti.
19 yaşındaki futbolcu, Del Piero'nun 20 yaş rekorunu kırarak Juventus adına Şampiyonlar Ligi'nde gol atan en genç isim oldu.

Kenan Yıldız bu sezon Juventus formasıyla 5. maçına çıkarken bu karşılaşmalarda 1 gol ve 2 asistlik performans gösterdi.

Avrupa, Afyonluları Konuşuyor

ORKUN KEREM'E ASİST YAPTI

Önceki teknik direktörle sorunlar yaşayan Orkun Kökçü, yeni teknik direktör Bruno Lage yönetimindeki ilk maçta Santa Clara karşısında büyük başarılara imzalar attı.

Avrupa, Afyonluları Konuşuyor

Benfica maçı 4-1 kazanırken takımın ilk golünü Orkun Kökçü'nün asistinde Kerem Aktürkoğlu kaydetti. 8 numara pozisyonunda oynayan Orkun, kendini çok daha rahat ifade edebilirken Teknik adam Lage'nin 4-3-3 taktiğinin sağladığı hareket özgürlüğü pas grafiğini de artırdı.

Avrupa, Afyonluları Konuşuyor

Takımın 3. golünde de Silva'ya kornerden asisti yapan Kökçü,  82 dakika oyunda kaldı.

Orkun Kökçü kupada Casa Pia karşısındaki 3-0'lık galibiyete de 2 asistle katkı yapmıştı. Şu anda toplam 3 asistle ligde zirvede bulunan Kökçü, Amadora karşısında da 1 gol attı.

Bakmadan Geçme