• Haberler
  • Genel
  • AVM'nin ismini Afyonlular koyacak – Kocatepe Gazetesi

AVM'nin ismini Afyonlular koyacak – Kocatepe Gazetesi

Eski Otogar'da yapılacak Alışveriş Merkezi için isim kampanyası başlatıldı. 160 milyon liraya mâl olacak Alışveriş Merkezi'ne isim bulma sürecine Afyonlular'ın da katkısını bekleyen Afyon Girişim A.Ş. yetkilileri, şehirdeki ilan tahtalarından kampanyayı duyurdu Eski Otogar alanına yapılacak ve Afyonkarahisar'da alışveriş tercihlerini değiştirmeye aday olacağı belirtilen Alışveriş Merkezi'nin ismini Afyonlular koyacak. Toplam 160 milyon liraya mâl olması [&hellip]

AVM’nin ismini Afyonlular koyacak

Eski Otogar’da yapılacak Alışveriş Merkezi için isim kampanyası başlatıldı. 160 milyon liraya mâl olacak Alışveriş Merkezi’ne isim bulma sürecine Afyonlular’ın da katkısını bekleyen Afyon Girişim A.Ş. yetkilileri, şehirdeki ilan tahtalarından kampanyayı duyurdu

Eski Otogar alanına yapılacak ve Afyonkarahisar’da alışveriş tercihlerini değiştirmeye aday olacağı belirtilen Alışveriş Merkezi’nin ismini Afyonlular koyacak. Toplam 160 milyon liraya mâl olması beklenen ve 2015’te açılması hedeflenen Alışveriş Merkezi’ne isim bulma sürecinde vatandaşların ilgisini çekmek isteyen Afyon Girişim A.Ş. yönetimi, ilan tahtaları vasıtasıyla kampanyayı duyurdu.
EN İYİ 3 ÖNERİYE HEDİYE
“Adını sen koy” başlığıyla sunulan kampanyada, “Adını sen koy, şehir senin, AVM senin” ve “Afyonkarahisar yepyeni bir alışveriş ve yaşam alanına kavuşuyor” sloganları kullanıldı. Gülyurt Pastanesi, Üniversiteli Kardeşler Ayakkabı ve Üniyurt’taki yarışma katılım formlarını doldurarak en iyi ismi öneren 3 kişiye I-Phone 5S hediye edilecek.
130 BİN METREKARE
Eski Otogar alanındaki Alışveriş Merkezi’ni, 120 hissedarın bir araya gelerek oluşturduğu Afyon Girişim A.Ş. inşa ettirecek. Ulusal ve uluslararası tecrübesi olan şirketlerle inşaat ve yönetim için anlaşan Afyon Girişim A.Ş. yöneticileri, Alışveriş Merkezi’nin üst tarafını da lüks konut yaptıracak. 130 bin metrekarelik alanın 40 ilâ 45 bin metrekarelik bölümü kapalı alan olarak kullanılacak. Kapalı alanın altında da otopark yapılacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme