Avcıoğlu, – Kocatepe Gazetesi

Okul müdürlerinin performansa bağlı puan sistemi adı altında yapılan puanlama sonucunda görevinden alınan Afyonkarahisar Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi eski Müdürü Erol Avcıoğlu, bu duruma itiraz ederek Afyonkarahisar İdare Mahkemesi'ne yönetmelikle ilgili açtığı davayı esastan kazandı 1992 yılından bu güne kadar Okul Müdürü olarak görev yapan Erol Avcıoğlu, en son görev yaptığı Afyonkarahisar Teknik ve [&hellip]

Avcıoğlu,

Okul müdürlerinin performansa bağlı puan sistemi adı altında yapılan puanlama sonucunda görevinden alınan Afyonkarahisar Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi eski Müdürü Erol Avcıoğlu, bu duruma itiraz ederek Afyonkarahisar İdare Mahkemesi’ne yönetmelikle ilgili açtığı davayı esastan kazandı

1992 yılından bu güne kadar Okul Müdürü olarak görev yapan Erol Avcıoğlu, en son görev yaptığı Afyonkarahisar Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ne ISO 9001 Kalite Sistemi’ne sahip ilk ve tek okul olma ünvanı kazandırmıştı. Yapılan puanlama sonucu görevinden alınan Erol Avcıoğlu, görevinden alınmasıyla ilgili İdare Mahkemesi’ne dava açtı.
Davası sonuçlanan Erol Avcıoğlu, kendisiyle birlikte görevden alınan okul müdürlerine de örnek olacak bir hak arama davasını kazanmış oldu. Afyonkarahisar İdare Mahkemesi’ne yönetmelikle ilgili açtığı davayı esastan kazanan Avcıoğlu, şimdi davalı idare tarafından mahkeme kararının uygulanmasını bekliyor.
Mahkeme kararının davalı idare Afyonkarahisar Valiliği’ne tebliğinin ardından, kararın uygulanması bekleniyor.
Görevinden ayrılırken yayınlamış olduğu veda mesajında “Gün ola harman ola!” diyerek görevinden ayrılan Erol Avcıoğlu, kendisine yapılan bu haksızlığa karşı dik duracağını ve hakkını arayacağını dile getirmişti.
Avcıoğlu; “Her gece iki gündüz arasındadır! Kimler geldi kimler geçti bu makamlardan. Her sabah dünya yeniden kurulur, her sabah taze bir günün başlangıcıdır yarınlara ümitsiz bakmıyorum. Tünelin sonunda ışık var. Biliyorum ki; kader benim için yeni bir hayatın kapısını aralıyor. Bu yüzden gözlerimde yaşlar değil, umut ışıkları var” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme