Av köşkünü Sandıklı Belediyesi işletecek

Akdağ Tabiat Parkı'nda Doğa Koruma ve Milli Parklar 5. Bölge Müdürlüğü ile Sandıklı Belediyesi arasında imzalanan protokol ile yeni yapılan 'Av Köşkü' nün 10 yıllık işletme hakkı Sandıklı Belediyesi'nin oldu   AK Parti Milletvekili Orman ve Su İşleri eski Bakanı Veysel Eroğlu tarafından işletmesi Sandıklı Belediyesine verilen Akdağ Tabiat Parkı'nda yeni bir tesis daha faaliyete [&hellip]

Akdağ Tabiat Parkı’nda Doğa Koruma ve Milli Parklar 5. Bölge Müdürlüğü ile Sandıklı Belediyesi arasında imzalanan protokol ile yeni yapılan “Av Köşkü” nün 10 yıllık işletme hakkı Sandıklı Belediyesi’nin oldu

AK Parti Milletvekili Orman ve Su İşleri eski Bakanı Veysel Eroğlu tarafından işletmesi Sandıklı Belediyesine verilen Akdağ Tabiat Parkı’nda yeni bir tesis daha faaliyete geçiyor.
AV KÖŞKÜNÜ 10 YIL SANDIKLI BELEDİYESİ İŞLETECEK
Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün gayretleri doğrultusunda; Doğa Koruma ve Milli Parklar 5. Bölge Müdürlüğü ile Belediye arasında imzalanan protokol ile Akdağ Tabiat Parkına yeni yapılan “Av Köşkü” nün 10 yıllık işletme hakkı Sandıklı Belediyesi’nin oldu. Açılışı yapıldığında Sandıklı Belediyesi tarafından işletilecek olan “Av Köşkü” ile gelen misafirlere daha kaliteli hizmet verilmesi planlanıyor. Bungalov evleriyle birlikte Akdağ Tabiat Parkına gelecek misaferlerin daha güzel mekanlarda ağırlanması hedefleniyor.
ÇÖL: MİSAFİRLERİMİZE GÜZEL HİZMETLER VERECEĞİZ
Konu hakkında açıklama yapan Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl şunları kaydetti: “Bölgemizin sayılı güzellikleri arasında kendisine yer bulan Akdağ Tabiat Parkımız doğal güzellikleri, temiz havası, yapay gölü, Bungalov evleri ile misafirlerimize her zaman muhteşem bir atmosfer sunmaktadır. Doğa Koruma ve Milli Parklar 5. Bölge Müdürlüğümüz ile imzaladığımız protokolle Akdağ Tabiat Parkımıza yeni yapılan ‘Av Köşkü’müz, 10 yıllığına işletme hakkı Sandıklı Belediyemize verilmiştir. Sandıklı Belediyesi olarak işletmesi yapmaktan gurur duyduğumuz Akdağ Tabiat Parkımız yeni açılacak olan bu tesisimizle birlikte misafirlerimize daha güzel hizmetler verecektir. Ben bu vesileyle başta Bakanımız Veysel Eroğlu’na, Bakanlığımıza, Milletvekillerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme