Attila, SGK Yöneticileriyle İstişare Etti

Tarım ve Köyişleri ile Maliye eski Bakanı İsmet Attila, SGK yöneticileriyle istişare etti. Attila, 'Gerek genel müdürlüğümüz gerekse bakanlık görevlerimizde her alanda yapılması gereken ne varsa hepsini yaptık.' dedi.

ÇSGB Sosyal Güvenlik Kuruluşları Genel Müdürlüğü, SSK Genel Müdürlüğü, BAĞ-KUR Genel Müdürlüğü yapan Maliye ile Tarım ve Köyişleri eski Bakanı İsmet Attila, SGK İl Müdürü Samet Fidan ve müdür yardımcılarını kurumda ziyaret etti.

5502 Sayılı yasa ile tek çatı altında birleşen, SSK ve BAĞ-KUR’da genel müdürlük görevlerini yürüten Maliye Bakanlığı görevi sırasında da bakanlığa bağlı birimlerden Emekli Sandığı aracılığıyla Sosyal Güvenlik Kuruluşları tarihinde önemli çalışmaları olan İsmet Attila, SGK İl Müdürü ve kurum müdürleri ile kurum çalışmalarıyla ile ilgili istişarelerde bulundu. Attila’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Attila, “Sayın Bakanım daha önce genel müdürlüğünü yapmış olduğunuz kuruluşların tek çatı halinde birleşmiş olan aracılığıyla Sosyal Güvenlik Kurumu Afyonkarahisar İl Müdürlüğümüze, bizlere yaptığınız ziyaretten büyük onur duyduk.” dedi. Tarım ve Köyişleri ile Maliye eski Bakanı İsmet Attila, genel müdürlük görevi sırasında ve bakanlığında yaptığı hizmetler ve çalışmalardan örnekler verdiği ziyaretinde “Gerek genel müdürlüğümüz gerekse bakanlık görevlerimizde her alanda yapılması gereken ne varsa hepsini yaptık. Yakın ilginize teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dilerim.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme