• Haberler
  • Gündem
  • ATSO'ya muhasebe personeli alınacak – Kocatepe Gazetesi

ATSO'ya muhasebe personeli alınacak – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Muhasebe Birimi'nde çalışmak üzere 1 personel alınacak. ATSO tarafından yapılan duyuruda iş tanımı, 'Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde Muhasebe Biriminde çalışmak. Dönemsel bütün muhasebe işlerinin yapılmasında çalışmak. Mali tablolar ve raporlar hazırlamak. Odanın tüm satın alma faaliyetlerinde aktif görev almak. Odanın tüm muhasebe ve finansman işlerinde çalışmak. Birim içi [&hellip]

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Muhasebe Birimi’nde çalışmak üzere 1 personel alınacak. ATSO tarafından yapılan duyuruda iş tanımı, “Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde Muhasebe Biriminde çalışmak. Dönemsel bütün muhasebe işlerinin yapılmasında çalışmak. Mali tablolar ve raporlar hazırlamak. Odanın tüm satın alma faaliyetlerinde aktif görev almak. Odanın tüm muhasebe ve finansman işlerinde çalışmak. Birim içi ve birim dışı işlerde Genel Sekreterlikçe verilecek görevleri yerine getirmek” şeklinde ifade edildi.
SİCİLİ TEMİZ OLACAK
Başvuruların 10 Şubat’a kadar bireysel olarak ATSO’ya yapılacağı belirtilen iş duyurusunda, “aranan şartlar” kısmında ise şu maddeler yer aldı:
“Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak. Askerlik görevini yapmış olmak ya da muaf olmak. Kamu haklarından mahrum bulunmamak.Türk Ceza Kanunun 53’üncü Maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle ya da devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene veya bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sıralarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama, kaçakçılık, vergi kaçakçılığı veya haksız mal edinme suçlarından mahkûm olmamak.
Görevini devamlı yapmasına engel herhangi bir özrü bulunmamak.  Daha önce çalıştığı iş yerlerinden 4857 Sayılı İş Kanunun 25’inci maddesinin 1’inci fıkrasının ikinci bendinde belirtilen nedenlerle sözleşmesi feshedilmiş olmamak. Türkiye’deki üniversitelerin veya denkliği Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) tarafından kabul edilen yurt dışındaki üniversitelerin en az 4 yıllık, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden mezun olmak.
Tercihen muhasebe ve finansman konularında iş tecrübesine sahip olmak. Takım çalışmasına yatkın, analitik düşünebilen ve iletişimi kuvvetli olmak. İyi derecede bilgisayar kullanabilen ve MS Office Programlarını iyi şekilde kullanabilen, bahsi geçen nitelikleri taşıyan bay/bayan adaylar tercih edilecektir.”
SÖZLÜ MÜLAKAT YAPILACAK
Başvuruların toplanmasının ardından adayların Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreterliği tarafından mülakata çağrılacağı, sözlü mülakatta ATSO Yönetim Kurulu tarafından belirlenen komisyonun görev alacağı belirtildi. >> Murat ARISOY’un Haberi

Bakmadan Geçme