ATSONET Sistemine Üyelerin Dâhil Olmaları Bekleniyor

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Oda'nın yeni yazılımı 'ATSONET'i tanıttı. Serteser, 'Oda üyelerimizin online olarak daha rahat ve kolay iş yapabilmeleri için ATSONET çalışmamızla üyelerimiz online hizmet sunduğumuz bütün işlemlere ve şirketlerinin bilgilerine tek bir sayfadan ulaşabilecekler. Sisteme tüm üyelerimizin dâhil olmalarını hassasiyetle bekliyoruz' dedi.

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ATSO’nun yeni yazılımı ATSONET hakkında bilgilendirme yaptı.

ATSONET ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, konu hakkında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Günümüzde ikiz dönüşüm süreci önemli bir dönüm noktası oldu. ATSO olarak bu durumun öneminin farkında olduğumuz için Yeşil Dönüşüm ve Dijital Dönüşüm süreçlerine Oda olarak da uyum sağlama çalışmalarımızı hızla yapmaktayız. Yeşil Dönüşüm Süreci ile ilgili olarak 2013 yılında yapılan fizibilite çalışmaları, 2015 ve 2017 yıllarında proje olarak yapılan yenilenebilir enerji çalışmaları ve 2020 yılında sıfır emisyon vizyonu ile alınan Yeşil Bina sertifikası sonucunda ‘Dünyanın En Yeşil Binası’ seçilmemiz, yeşil dönüşüme bakış açımızın ispatı durumunda. İkiz dönüşümün diğer odak noktası ise Dijital Dönüşüm. ATSO olarak hem dijital dönüşüm hem de iş yapma kolaylığı vizyonumuz ile çalışmalarımızı yapıyoruz. Üyelerimizin online olarak daha rahat ve kolay iş yapabilmeleri için ATSONET çalışmalarımızı tamamladık. E-Devlet üzerinden, kısa mesaj doğrulaması ile güvenli üyeliklerini yapan üyelerimiz, online hizmet sunduğumuz bütün işlemlere ve şirketlerinin bilgilerine tek bir sayfadan ulaşabilecekler. Sürekli geliştirebileceğimiz sisteme tüm üyelerimizin dahil olmalarını hassasiyetle bekliyoruz.”

ATSONET’İN BİR ÇOK ÖZELLİĞİ VAR

ATSO üyeleri, E-Devlet İle Giriş ile Oda Üyeleri, App Store ve Android Market’ten ATSONET uygulamasını indirerek ya da Oda Web sayfasında yer alan link üzerindeki bağlantıdan, E-Devlet üzerinden güvenli girişlerini yapabilecekler. 7/24 E-Belge ile Oda üyeleri, 7/24 esası ile belge talep edip, anlık olarak elektronik imzalı belgelerine ulaşabilecekler. Online Vezne ile Oda Üyeleri, aidat ödemelerini yapabilecekler. Ticaret Sicil Gazetesi ile Oda Üyeleri, ticaret sicil gazetelerine bu sistem üzerinden ulaşabilecekler. Üyeler, Sektörel Sıcaklık Haritası ile Oda Üyeleri, diğer firmaların adres durumları ve NA-CE kodlarına göre (yoğunluk) sıcaklık haritasına ulaşabilecekler. Online Bilgi Güncellemesinde de oda üyeleri, kendilerine daha kolay ulaşmamız için online iletişim bilgilerini güncelleyebilecekler. Belge Doğrulama da oda üyeleri, kendilerine verilen online belgelerin doğrulamalarını sistem üzerinden yapabilecekler. Kullanıcı Yetkilendirme de de oda üyeleri, iş ve işlemlerini yapmak üzere kendi profilleri için başka kullanıcılar da yetkilendirebilecekler. Diğer Üye Firmalar İle Bilgi Erişiminde de oda üyeleri, karşılıklı mutabakat sağlamaları durumunda diğer üyenin bilgisine erişebilecek; tescile esas işlemleri hakkında bilgi sahibi olabilecekler. İş Makinesi – Kapasite Raporu konusunda ise oda üyeleri, mevcut iş makineleri ve kapasite raporlarını sistem üzerinden görebilecekler. Resmi Gazete Bilgilerine Erişimde oda üyeleri, günlük olarak Resmi Gazete bilgi ve değişikliklerine ulaşabilecekler.

Haber

Bakmadan Geçme