• Haberler
  • Genel
  • ATSO'dan askeri ve mülki idarecilere hayırlı olsun ziyareti

ATSO'dan askeri ve mülki idarecilere hayırlı olsun ziyareti

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Üyeleri, Afyonkarahisar'a yeni atanan askeri ve mülki idarecilere hayırlı olsun ziyaretinde bulundu İLK ZİYARET KURMAY ALBAY ESKİCİ'YEAfyonkarahisar Hava Meydan Komutanlığı görevine atanan Hava Silah Sistem Kurmay Albay Ergun Eskici'yi Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Hancıoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı [&hellip]

ATSO’dan askeri ve mülki idarecilere hayırlı olsun ziyareti

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Üyeleri, Afyonkarahisar’a yeni atanan askeri ve mülki idarecilere hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

İLK ZİYARET KURMAY ALBAY ESKİCİ’YE
Afyonkarahisar Hava Meydan Komutanlığı görevine atanan Hava Silah Sistem Kurmay Albay Ergun Eskici’yi Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Hancıoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Gül ile Yönetim Kurulu Üyeleri Hakkı Sağbilge ve Gürcan Aşçı’dan oluşan heyet makamında ziyaret etti. Basın mensuplarının alınmadığı ziyarette, Kurmay Albay Ergun Eskici’yi ziyaret eden Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri’nin yeni görevinde Kurmay Albay Ergun Ekici’ye başarı dileklerinde bulundukları öğrenildi. Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından Hava Meydan Komutanı Hava Silah Sistem Kurmay Albay Ergun Eskici’ye gerçekleştirilen nezaket ziyareti yaklaşık 30 dakika sürdü.
AFYONKARAHİSAR’I GELİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ
Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Adem Yazar’ı makamında ziyaret eden Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Yazar’a yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarette konuşan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, “Öncelikle ilimize hoş geldiniz. Makamınız, bir ilde bulunan en önemli makamlar arasında yer alıyor. Sizin de bu görevi hakkıyla yapacağınızdan hiç şüphemiz yok. Makamlardan çok insanlar geçiyor ama, makamlara bir şeyler bırakabilmek en önemlisi, bizde bunun için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Sizin de şehrimize bu makamda büyük katkınız olacağını ümit ediyoruz. İnşallah görev yaptığınız süre boyunca şehrimizi de seversiniz, güzel bir şehre sahibiz. Hep birlikte bu şehrimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Sizler yargı yönünden, bizler ekonomi yönünden, Belediye Başkanımız ise belediyecilik ve şehircilik yönünden şehrin gelişmesi için çaba sarf ediyoruz. Önümüzdeki süreç içerisinde inşallah hepimiz güç birliği içerisinde el ele vererek buna hizmet ederiz diye düşünüyorum. Ticaret ve Sanayi Odası ailesi olarak yeni görevinizin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyoruz” dedi.
DİYALOG VE İŞBİRLİĞİNE AÇIĞIZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cumhuriyet Başsavcısı Adem Yazar; “Bir Anadolu şehrimiz olan Afyonkarahisar’da daha önce bulunmadım ancak beklediğimden ve umduğumdan daha gelişmiş bir şehir buldum bu da beni memnun etti. Değişik alanlarda ve termal alanda ülke sınırlarını aşan, meşhur olmuş lokumu ile sucuğu ile bütün ülkeye yayılmış özellikleriyle tanıtılmış. Tabi bizim görevimiz yasalarımız çerçevesinde insanlardaki adalet duygusunu tatmin etmek, suçlularla ilgili yine yasalar çerçevesinde elimizden geleni yapmak, mağdurları korumak, suç işlemiş insanlar var ise de gereğini yerine getirmek bunun için elimizden geleni yapacağız. Bundan önce görev yaptığımız yerlerde görevimizi en iyi şekilde yaptığımıza inanıyorum. Burada görev yapan savcı, hakim ve diğer personel arkadaşlarımızla birlikte elimizden geldiği kadar ve hatta üzerinde çaba ile Afyonkarahisar’ın güvenliği için bütün gayretlerimizi göstereceğimize inanıyoruz” şeklinde konuştu.
Yazar; “Bizim diyalog ve işbirliğine açık bir yapımız var. Her ne kadar adliyeler dışarıdan farklı algılansa da bizim kapımız herkese açık. Bütün insanlara yapabildiğimiz ölçüde yardım etmeye çalışacağız. Sizlere de işlerinizde başarılar diliyor, bol kazançlar temenni ediyorum. Umarım kısa süre içerisinde Afyonkarahisar ilimiz yapmış olduğu bu atılımlara bir yenisini daha ekler, Türkiye içerisinde parlayan bir yıldız haline gelir. Ulusal ve uluslar arası arenada en güzel şekilde temsil edilir. Bu vesileyle gerçekleştirmiş olduğunuz ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.
EGE’NİN DEĞİL TÜRKİYE’NİN PARLAYAN YILDIZI
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri’nden oluşan heyet, Vali Yardımcısı Adem Uslu’ya ‘Hayırlı olsun’ temennisinde bulundu.
Gerçekleştirilen nezaket ziyaretinde Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu adına kısa bir konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser; “Öncelikle Afyonkarahisar’a hoş geldiniz. Şehrimiz son yıllarda büyük bir ivme ile gelişen bir şehir. Dolayısıyla bizim gibi kurumlarda olan, sizin gibi makamlarda olan kişilerin her türlü bu gelişmedeki katkısına ihtiyacı var. Aynı zamanda kurumlar arası birlikteliğe de hat safhada ihtiyaç var çünkü hızla gelişiyoruz. Artık, ‘Ege’nin parlayan yıldızı değil, Türkiye’nin parlayan yıldızı’ diyoruz. Bu vesileyle size yeni görevinizin hayırlı olmasını temenni ederken, işbirliğimizin de en üst düzeyde olması arzumuzu belirtmek üzere bu ziyaretimizi gerçekleştirdik. Afyonkarahisar’ı umarım çok beğeneceksiniz. Eskiden bu görevlerde bulunan valilerimizde hep iyi anılarla Afyonkarahisar’dan severek ayrılmışlardır. Tabi sizin makamlarınız uzun süreli olarak bir yerde görev yapmaya müsaade etmiyor. Ama eminim ki Afyonkarahisar’ı çok seveceksiniz.” dedi.
AFYONKARAHİSA’DA İLK GÖREVİM DEĞİL
Vali Yardımcısı Adem Uslu ise; “Afyonkarahisar’ın, ‘Egenin parlayan yıldızı olduğunu ifade ettiniz. Bu sözünüze çok net bir şekilde ben şahitlik edebilirim. Zira bu benim Afyonkarahisar’da ilk görevim değil. 1994 yılında Mülki İdare Amirliği mesleğindeki ilk memuriyet görevim olan Kaymakam Adaylığıma Afyonkarahisar’da başlamıştım. Afyon Kaymakam Adayı olarak 1994 yılında 6 ay boyunca kaldım ve il stajımı yaptım. 1994 yılı Afyon’u ile 2012 yılı Afyon’unu mukayese ettiğimde aradan geçen 18 yılda Afyonkarahisar’ın pozitif yönde çok büyük değişimlere, gelişmelere vakıf olduğunu gördüm. Bu değişim ve gelişimden ziyadesiyle memnun oldum. Özellikle termal turizm alanında daha başlangıç aşamasında olan bir süreç vardı, şu anda çalışmaların çok ileri düzeye geldiği, Türkiye’nin termaldeki en önemli şehri konumuna geldiğini gördük. Termal ile ilgili çok ciddi yatırımların olduğunu gördük. Vali Yardımcılığı görevimizde, Valimizin emir ve komutası içerisinde bize tevdi edilen görevler çerçevesinde, Afyonkarahisar’ın seçilmişleriyle, atanmışlarıyla, siyasileriyle ve sivil toplum kuruluşlarıyla, odalarıyla, borsalarıyla işbirliği içerisinde bu şehrin kalkınması için bizimde bir nebze olsun katkımız olabilirse bundan bizlerde çok ciddi manada mutluluk duyacağız. Bu vesile ile nazik ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
BÜYÜK ADIMLARLA İLERLİYORUZ
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mustafa Uçkan’ı makamında ziyaret eden Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan’a yeni görevinde başarılar diledi.
ziyarette konuşan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser; “Makamınız, ilimizin önemli makamlarından. Bu makamda Afyonkarahisar’a çok büyük hizmetler yapacağınıza eminiz. Bizim Ticaret ve Sanayi Odası olarak bir prensibimiz var. Bütün kurumlarla en sıcak ilişkiler içinde oluyoruz. Son yıllarda Afyonkarahisar kurumların bu birlikteliğinden dolayı çok büyük ivme kazandı, büyük adımlarla ilerliyor. İnşallah bu birliktelikte sizinle birlikte, sosyal, kültürel, ekonomik açıdan kalkındırmak ve Afyonkarahisarımızı ilerletmek için birlikte çalışacağız. Desteğimiz sizinle ve sonuna kadar yanınızdayız. Dolayısıyla bu birliktelikte hepimizin başarıya ulaşması temennisiyle yeni görevinizin hayırlı olmasını tekrar temenni ediyorum” diye konuştu.
EN İYİ İSTİHBARAT HALKTAN ALINAN İSTİHBARATTIR
İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan ise, “Emniyet Müdürlükleri’nin görevlerinden bir tanesi sivil toplum kuruluşlarının yapılanmasıdır. Bu sivil toplum kuruluşlarının başında da odalar gelmektedir. Ticaret ve Sanayi Odası da önemli bir yere sahip olan kuruluşlardandır. Dolayısıyla böyle bir yapılanmanın içerisinde o ilin gerek ekonomik, gerekse kültürel yapısını yansıttığından dolayı o bölgenin içerisinde bir takım yapılanmaların aynası olduğu için sivil toplum kuruluşlarının başı konumundaki Ticaret ve Sanayi Odası ile de her türlü konum içerisinde beraber çalışmaya hazırız. Bu düşünce bizim genel prensibimiz olduğu gibi ayrıca görevimiz açısından da önemli bir yapıdır. Çünkü görevimiz içerisinde vatandaşımızın bir takım konumlarını dile getiren onları simge halinde kendi vücudunda bulunduran odalardır. Bu odalar konumunu değerlendirdiğimiz süre içerisinde o perspektifler halinde çalıştığımız sürece Emniyet olarak bizim işimizde kolaylaşmış olur. Çünkü en iyi istihbarat, halktan alınan istihbarattır” dedi.
Gerçekleştirilen ziyaretlere Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’in yanı sıra, Meclis Başkanı Mustafa Hancıoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Gül ve Yönetim Kurulu Üyesi Gürcan Aşçı katıldı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme