• Haberler
  • Genel
  • ATSO’da ziyaretçi trafiği yoğun – Kocatepe Gazetesi

ATSO’da ziyaretçi trafiği yoğun – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'na (ATSO) hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Dün de yoğun bir ziyaretçi trafiğinin yaşandığı ATSO’da Meclis Başkanı Mustafa Çarkgil ve Oda Başkanı Hüsnü Serteser ziyaretçileri kabul ettiler ATSO'yu gün içerisinde Türkiye İş Bankası'ndan Konya Satış Bölge Müdürü Bayram Camadan, Konya Tahsis Bölge Müdürü Hasan Hüseyin Köse, Afyon Merkez Şube Müdürü Neslihan [&hellip]

ATSO'da ziyaretçi trafiği yoğun

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’na (ATSO) hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Dün de yoğun bir ziyaretçi trafiğinin yaşandığı ATSO’da Meclis Başkanı Mustafa Çarkgil ve Oda Başkanı Hüsnü Serteser ziyaretçileri kabul ettiler

ATSO’yu gün içerisinde Türkiye İş Bankası’ndan Konya Satış Bölge Müdürü Bayram Camadan, Konya Tahsis Bölge Müdürü Hasan Hüseyin Köse, Afyon Merkez Şube Müdürü Neslihan Erguvan, Konya Satış Bölge Müdür Yardımcıları Lütfiye Özşahin, Kemal Can, Afyon Şube İkinci Müdürü Selahattin Akın, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel ve Eskişehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı aynı zamanda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Harun Karacan ziyaret etti.
AFYON İÇİN YENİ ÇALIŞMA PLANIMIZ VAR
Ziyarette konuşan Türkiye İş Bankası Konya Satış Bölge Müdürü Bayram Camadan, “Afyonkarahisar’da çalışan kadromuzu hep en kaliteli olan kişilerden seçiyoruz. Bu bölge de daha önce çalışmış, bölgeyi tanıyan arkadaşlarımızı buraya yönlendiriyoruz. Afyonkarahisar için yeni çalışma planlarımız var. Burada biraz daha genişlemeyi düşünüyoruz. Biraz daha büyümeyi düşünüyoruz. Afyonkarahisar’ın ticari gelişmesine paralel olarak büyümeyi düşünüyoruz. Bu amaçla hem sizden yardım ve destek istiyoruz hem de bizim yapabileceğimiz ne varsa zevkle yanınızda olduğumuzu belirtmek istiyoruz” diye konuştu.
KAYNAKLAR EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRİLMELİ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ATSO Meclis Başkanı Mehmet Çarkgil, “Afyonkarahisar’ın gelişen ekonomisi ile beraber, paralelinde sizin de bunu takip etmiş olmanız bizleri son derece sevindirmiştir. Bu demektir ki İş Bankası ekonominin gücünü yakından takip ediyor, ekonomiyi biliyor. Burada ki kaynakları en iyi şekilde beraberce değerlendirmeliyiz. Biz de işadamları olarak sizlere yardımcı olmak isteriz. Şubeleşme konusunda çalışmalarınız olacaktır. Yer konusunda sizlere yardımcı olabileceğimizi ifade etmek istiyorum.” şeklinde konuştu.
AFYON HIZLI GELİŞEN BİR İL
Türkiye İş Bankası’nın tamamının Türk sermayesi ile çalışan bankalarıdan biri olduğunu ifade eden ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, “Bu bakımdan ziyaretiniz oldukça önemli. Tüm şubeler yakınlıklarını en üst düzeyde gösteriyor.2. dönemimizde de aynı ilişkilerin devam etmesini umuyorum. Afyonkarahisar’da artarak devam eden ticari ve sanayi gelişmenin farkında olmamanız düşünülemezdi. Genişleme politikanız bizi mutlu etti. Afyonkarahisar son 5 senesi hızlı gelişen ve önümüzdeki 5 yılda da hızla gelişecek olan bir il. İnşallah yeni dönemde de Afyon’un geleceği için birlikte çalışırız” ifadelerini kullandı.
SEL, BAŞARILAR DİLEDİ
Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel’de ATSO’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Sel “Yeni seçilen Meclis Başkanı Mehmet Çarkgil ve tekrar seçilen ATSO Başkanı Hüsnü Serteser’e hayırlı olsun dileklerimizi iletmek için buradayız. Daha hayırlı işlere imza atmalarını diliyorum, görevlerinde başarılar diliyorum. İnşallah daha önce yaptığı hizmetleri artırarak devam eder diye ümit ediyorum” dedi.
ÇALIŞMALAR AYNEN DEVAM EDECEK
Afyonkarahisar’ın gelişiminde İGM’nin büyük rol oynadığını belirten Serteser şöyle konuştu: “Sizinle çok iyi ilişkiler içerisinde Afyonkarahisarımıza hizmet ettik. Hakikaten Afyonkarahisar’ın gelişmesinde il genel meclisimizin çok önemli rolü olmaktadır. Sizde bu meclisimizin başkanı olarak önceki dönemimizde bizlere çok büyük destekler sağladınız. Afyonkarahisar’daki uyumun zincirlerindeki bir halka da il genel meclisi ve sizsiniz. İkinci dönemimiz de aynı ilişkilerin devam edeceği düşüncelerini taşıyarak tekrar teşekkür ederim.”
HER HİZMET KARŞILIĞINI BULUR
Eskişehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı aynı zamanda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Harun Karacan’da ATSO’yu ziyaret etti. Karacan, “Hüsnü Serteser ile daha önce de çalıştık. Afyonkarahisar için yaptığı katkılar ölçülemez. Özellikle sivil toplum örgütlerinin en büyük meslek örgütlerinden olan Ticaret ve Sanayi Odası’nın ve Afyonkarahisar’ın gelişmesinde öncü rol alacağına inanıyorum. İkinci döneminiz de hayırlı olsun. Afyonkarahisar’a yapacağınız her hizmet karşılığını bulacaktır. Şehirlerin büyümesi yerelden genele doğru olacaktır. Her zaman şunu söylüyorum eğer bir ülke büyüyecekse yerelden genele doğru büyür. Afyonkarahisar büyüyecek, Türkiye büyüyecek. Kütahyamız büyüyecek Türkiye büyüyecek, Eskişehir büyüyecek Türkiye büyüyecek.İşte bu noktada en önemli şehirlerimizden biri de özellikle kavşak noktasında olan Afyonkarahisar. Afyonkarahisar’a başta Ticaret ve Sanayi Odası başkanlarının göstereceği önderlik, kumandanlık ve yol göstericilik için başarılar diliyorum” dedi.
UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ
ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, “Harun Karacan ismi bizim için önemli bir isim. Hem Eskişehir Ticaret Odası’nın iki dönemdir geçilmez rakipsiz ismi hem de Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi. Komşu bir ilde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Üyesi olması hakikaten bize gurur veriyor. Bizleri motive ediyor. Aktifliğiniz ve işte olan hırçın yapınız diğer yönetim kurulu üyelerine de yansıyor. Ama bunun karşılığını aldığınızı düşünüyorum. Eskişehir sizi çok seviyor. Komşu illerde de sizleri seven oldukça fazla. Bizler için de çalıştığınızı biliyorum. Sizi ilimizde görmek bize mutluluk verdi. İnşallah bundan önceki dönemdeki çalışmalarımız bu dönemde de devam eder” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme