Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ATSO’da toplantılar video konferans ile yapıyor

ATSO Başkanı Hüsnü Serteser,

ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, Yönetim Kurulu üyeleri ve
Meslek Komiteleri’nin Başkanları ile video konferans yöntemiyle toplantı düzenledi

 

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu, Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’in idaresinde, ikinci kez video konferans yöntemiyle toplandı.
ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından, koronavirüs salgınının ekonomiye olumsuz etkilerinin azaltılması için ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci ile ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri’nin önerilerini not aldı.
Serteser, ATSO’nun 33 Meslek Komitesi ile video konferans yöntemiyle toplantı yapıtığını daha sonra da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından Oda ve Borsa Yönetim Kurulu Başkanları’nın katılımıyla düzenlenecek video konferansta Afyonkarahisar iş dünyasının taleplerini dile getireceğini belirtti.
MESLEK KOMİTESİ
BAŞKANLARI İLE VİDEO
KONFERANS TOPLANTISI YAPTI
ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, ATSO Meslek Komiteleri’nin Başkanları ile video konferans toplantısında bir araya geldi. Serteser, koronavirüs salgınının ekonomiye etkisini azaltmak amacıyla, sektörlerde yaşanan sorunları Oda olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne ilettiklerini, TOBB Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun girişimleri ile sorunların birçoğunun çözüldüğünü kaydetti.
Serteser’in selamlama konuşmasının ardından Meslek Komiteleri’nin Başkanları tek tek söz alarak kendi sektörlerinde yaşanan sorunları ve çözüm önerilerini Serteser’e aktardı. Her talebi not alan Serteser, “Sizler, küresel bir salgın olan koronavirüs dolayısıyla zor günler yaşayan ülkemizde ayakta durmaya, istihdamı sürdürmeye ve üretmeye gayret gösteriyorsunuz. Sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu video konferans haricinde de talep ve önerilerinizi paylaşmak için bana her zaman ulaşabilirsiniz. Koronavirüs ile mücadele tedbirleri kapsamında ekonomik düzenlemeler bakımından dinamik bir süreç yaşıyoruz. Taleplerinizi TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na ileteceğim.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti