ATSO’da toplantılar devam ediyor

ATSO Başkanı Hüsnü Serteser’in yönetiminde video konferans yöntemi ile toplantılar devam ediyor   Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu, Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Ser-teser’in idaresinde video konferans yöntemi ile toplandı. Koronavirüs salgını dolayısıyla sosyal mesafeyi koruma maksatlı 3’üncü kez video konferans yöntemiyle toplanan ATSO Yönetim Kurulu, koronavirüs salgının şehir ekonomisine olan etkisini masaya [&hellip]

ATSO Başkanı Hüsnü Serteser’in yönetiminde video konferans yöntemi ile toplantılar devam ediyor

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu, Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Ser-teser’in idaresinde video konferans yöntemi ile toplandı.
Koronavirüs salgını dolayısıyla sosyal mesafeyi koruma maksatlı 3’üncü kez video konferans yöntemiyle toplanan ATSO Yönetim Kurulu, koronavirüs salgının şehir ekonomisine olan etkisini masaya yatırdı. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, üyelerden gelen talepleri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne aktardıklarını, TOBB Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu öncülüğünde, sorunların bir çoğunun çözüme kavuştuğunu vurguladı.
KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLER
KURULLARI’NIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ
ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, TOBB Afyonkara-hisar Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Berna Tokman ile TOBB Afyonkarahisar Genç Girişim-ciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Mustafa Özkan ile video konferans aracılığıyla toplantı yaptı. Toplantıya TOBB Afyonkarahisar KGK İcra Komitesi Doğal Üyesi ve ATSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Muammer Türker, TOBB Afyonkarahisar GGK İcra Komitesi Doğal Üyesi ve ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Hayrettin Güzbey ile her iki İcra Komitesi’nin Doğal Üyesi ve ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol katıldı.
Video konferans toplantısının başlangıcında selamlama konuşması yapan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, “Dünyanın tamamını etkisi altına alan koronavirüs salgınının ekonomimize etkisini en aza indirmek için çalışıyoruz. Üyelerimizden gelen talepleri TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nahem video konferans toplantılarında, hem de yazılı olarak arz ediyoruz; Sayın Başkanımız Hisar-cıklıoğlu da en yüksek makam ve mercilerde bu taleplerin gereğinin hayata geçirilmesi için temaslarda bulunuyor. Böylece sizin ilettiğiniz sorunların pek çoğu çözüme kavuşuyor. Pan-demi ile ilgili ülkemizde açıklama yapıldığı günden itibaren hemen he-men her gün yeni bir düzenleme uygulanıyor. Bu anlamda dinamik bir süreç yaşıyoruz, sizden gelecek talepler de dikkate alınacaktır.” dedi.
Serteser, “Öyle görünüyor ki koronavirüs salgını, dünyamızı ve neredeyse tüm sektörleri etkileyecek. Af-yonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Kadın Girişimciler Kurulu olarak, Genç Girişimciler Kurulu olarak bu değişim ve dönüşüme ayak uydurmamız gerekiyor.” ifadelerini kullandı.
SERTESER, TİCARET VE SANAYİ ODALARI KONSEYİ TOPLANTISI’NA KATILDI
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey toplantısı, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında, video konferans aracılığıyla gerçekleştirildi. Toplantıya TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi Üyesi, ATSO Başkanı Hüsnü Serteser de katıldı ve Afyonkarahisar iş dünyasının taleplerini dile getirdi.
Yaklaşık 4 saat süren toplantıda, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Konsey üyeleri ile koronavirüs salgınının ekonomiye etkilerinin azaltılması amacıyla değerlendirmelerde bulundu.

Bakmadan Geçme