ATSO’da İŞKUR Hizmet Noktası açıldı

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası ile, Çalışma ve İş Kurumu Afyonkarahisar İl Müdürlüğü arasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı Milli Seferberliğin bir parçası olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yürütülen Çalışma Hayatında Milli Seferberlik kampanyası kapsamında istihdam artışı için işbirliği protokolü imzalandı.İmzalanan protokol kapsamında Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) binasında İŞKUR Hizmet Noktası [&hellip]

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası ile, Çalışma ve İş Kurumu Afyonkarahisar İl Müdürlüğü arasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı Milli Seferberliğin bir parçası olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yürütülen Çalışma Hayatında Milli Seferberlik kampanyası kapsamında istihdam artışı için işbirliği protokolü imzalandı.
İmzalanan protokol kapsamında Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) binasında İŞKUR Hizmet Noktası açıldı. Yapılan protokol ve açılış töreninde konuşan Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ahmet Karakaya, “Ticaret ve Sanayi Odalarında “İŞKUR Hizmet Noktası” kurulmasının amacı işverenlerimize daha iyi hizmet vermek, kurumumuzun çalışmalarını tanıtmak ve bize ulaşamayan vatandaşlarımıza daha kolay ulaşabilmeleri için yardımcı olmaktır” dedi.
DAHA DA İYİ OLACAK
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, “7 Şubat’ta Sayın Cumhurbaşkanımızın ve TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu beyin başlattığı Milli Seferberlik projesinin bir parçası ve bu zincirin en önemli bir halkası olan hizmet noktamız bugün itibariyle faaliyete başlıyor. Milli seferberlik konusunda Mart ayında önemli gelişmeler var. İnşallah daha da iyi olacağını düşünüyorum. Bununla beraber İşbaşı Eğitim programlarımızda var. Bütün üyelerimiz bu hizmet noktasından gerekli bilgileri alabilirler. Hatta Ticaret ve Sanayi Odası’nın bir personeli İŞKUR hizmet noktası konusunda yetkilendirilmiş durumda. Bazı işlemlerde buradan yapılabilir” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme