• Haberler
  • Genel
  • ATSO'da güneş enerjisi dönemi – Kocatepe Gazetesi

ATSO'da güneş enerjisi dönemi – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nın Güneş Enerjisi Santrali devreye girdi Zafer Kalkınma Ajansı Turizm, Enerji ve Çevre Altyapı Mali Destek Programı kapsamında sağlanan mali destek ile Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası çatısına kurulan 400 kWe GES-Güneş Enerjisi Sistemi tesisinin geçici kabulü yapıldı.TEDAŞ Osmangazi Bölge Koordinatörü Suha Alıcı başkanlığında, TEDAŞ Proje Daire Başkanlığı'ndan Erdinç Öksüz, Osmangazi [&hellip]

ATSO’da güneş enerjisi dönemi

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın Güneş Enerjisi Santrali devreye girdi

Zafer Kalkınma Ajansı Turizm, Enerji ve Çevre Altyapı Mali Destek Programı kapsamında sağlanan mali destek ile Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası çatısına kurulan 400 kWe GES-Güneş Enerjisi Sistemi tesisinin geçici kabulü yapıldı.
TEDAŞ Osmangazi Bölge Koordinatörü Suha Alıcı başkanlığında, TEDAŞ Proje Daire Başkanlığı’ndan Erdinç Öksüz, Osmangazi EDAŞ’tan Ömer Faruk Keskin, Tekno Ray Solar Enerji’den Hüseyin Erdoğan ve Odamız Genel Sekreteri Süleyman Uğur Ünsoy’dan oluşan kurulca kabul işlemi yapıldı.
YENİLENEBİLİR ENERJİ KULLANILIYOR
ATSO Türkiye’de hiçbir odada olmayan teknolojik bir yeniliğe daha imza attı. ATSO’nun arka binasının çatısına kurulan ve saatte 400 Kilowatt gücünde elektrik enerjisi üretecek Güneş Enerjisi Santrali (GES) devreye girdi. ATSO, alternatif enerji kaynaklarının kullanımı konusunda öncülük etmek amacıyla hazırladığı fizibilite raporu ile halkı, tüccar ve sanayiciyi bilinçlendirerek yenilenebilir enerji kaynaklarının etkin şeklide kullanılmasını sağlamayı amaçladı.
1 MİLYON 340 BİN LİRA
Zafer Kalkınma Ajansı Turizm, Enerji ve Çevre Altyapı Mali Destek Programı kapsamında sağlanıp mali destek ile 400kWe Güneş Enerjisi Sistemi (GES) Kurulumu projesi yapım işi ihalesi 17 Eylül 2014 tarihinde yapıldı. İhale sonucunda Tekno Ray Solar isimli firma KDV dâhil 1 milyon 340 TL bedel ile ihaleyi kazandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme