ATSO’da 15 Temmuz kısa filmi izlendi

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis toplantısı gerçekleştirildi. Meclis toplantısında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden gönderilen 15 Temmuz anısına hazırlanan Demokrasi Vazgeçilmezimiz, Milli İrade Gücümüz, Kardeşliğimiz Geleceğimiz adlı kısa film izletildi.ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci 'Darbeci hainlere en güzel cevabı Yüce Türk Milleti vermiş ve bağımsızlığımızı kimsenin elimizden almaya gücünün yetmeyeceğini tüm dünyaya [&hellip]

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis toplantısı gerçekleştirildi. Meclis toplantısında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden gönderilen 15 Temmuz anısına hazırlanan Demokrasi Vazgeçilmezimiz, Milli İrade Gücümüz, Kardeşliğimiz Geleceğimiz adlı kısa film izletildi.
ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci; “Darbeci hainlere en güzel cevabı Yüce Türk Milleti vermiş ve bağımsızlığımızı kimsenin elimizden almaya gücünün yetmeyeceğini tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir. Ben de bu vesile ile bu sene 93’üncüsünü kutlayacağımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı kutluyorum. Cumhuriyetimizin kurucusu olan Ulu Önder Atatürk’ü rahmetle saygıyla ve minnetle anıyorum” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme