• Haberler
  • Spor
  • ATSOBDER Bilecik'te yarıştı – Kocatepe Gazetesi

ATSOBDER Bilecik'te yarıştı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Tatlı Su Olta Balıkçıları Derneği ülke çapında yapılan faaliyetlerde yer alıyor. Bilecik Belediyesi ve Balıkçılar Derneği ile ortaklaşa yaptığı Turna Yarışması'na ATSOBDER'den 9 üye katıldı. Yarışmada ATSOBDER üyesi Erdal Üzümözü yakaladığı 44 santimetrelik balık ile üçüncü oldu.'AFYONKARAHİSAR'IN ADINIDUYURMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ'Bilecik'te yapılan yarışma hakkında bilgi veren ATSOBDER Başkanı Gökhan Koni, 'ATSOBDER olarak her zamanki gibi [&hellip]

Afyonkarahisar Tatlı Su Olta Balıkçıları Derneği ülke çapında yapılan faaliyetlerde yer alıyor. Bilecik Belediyesi ve Balıkçılar Derneği ile ortaklaşa yaptığı Turna Yarışması’na ATSOBDER’den 9 üye katıldı. Yarışmada ATSOBDER üyesi Erdal Üzümözü yakaladığı 44 santimetrelik balık ile üçüncü oldu.
“AFYONKARAHİSAR’IN ADINI
DUYURMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ”
Bilecik’te yapılan yarışma hakkında bilgi veren ATSOBDER Başkanı Gökhan Koni, “ATSOBDER olarak her zamanki gibi ilimiz Afyonkarahisar’ı ve Derneğimizi her yerde adını okutup duyurmanın gururunu yaşıyoruz. Bilecik Pelitözü Göleti’nde Bilecik Belediyesi ve Balıkçılar Derneği ile ortaklaşa yaptıkları Turna Yarışmasına ATSOBDER’den 9 üyemiz yarışmaya katıldı. Spin dallında kendini ispatlamış üyelerimiz sabahın ilk ışıklarında ter döküp yarışmaya başladılar ve saat 10.00 sıralarda dermek sekreteri Erdal Üzümözü 44 santimetrelik ilk turnasını yakaladı ve yakaladığı balık ile yarışmayı üçüncü olarak bitirdi. Bir kez daha Afyonkarahisar’ı ve ATSOBDER’i gururlandırdı” dedi.
 >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Özel Haberi

Bakmadan Geçme