• Haberler
  • Genel
  • ATSO yönetimine güveniyoruz – Kocatepe Gazetesi

ATSO yönetimine güveniyoruz – Kocatepe Gazetesi

Vali İrfan Balkanlıoğlu ile Belediye Başkanı Çoban ATSO’nun yeni yöneticilerini ziyaret ederek çalışmalarında destek olacaklarını belirttiler Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu geçtiğimiz günlerde yapılan seçimlerin ardından ATSO Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçilen Hüsnü Serteser ile ATSO Meclis Başkanlığına seçilen Mehmet Çarkgil'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile birlikte ATSO’nun yeni hizmet binasına giden Vali [&hellip]

ATSO yönetimine güveniyoruz

Vali İrfan Balkanlıoğlu ile Belediye Başkanı Çoban ATSO’nun yeni yöneticilerini ziyaret ederek çalışmalarında destek olacaklarını belirttiler

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu geçtiğimiz günlerde yapılan seçimlerin ardından ATSO Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçilen Hüsnü Serteser ile ATSO Meclis Başkanlığına seçilen Mehmet Çarkgil’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile birlikte ATSO’nun yeni hizmet binasına giden Vali Balkanlıoğlu’nu ATSO Meclis Başkanı Mehmet Çarkgil, Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ve diğer yönetim kurulu üyeleri birlikte karşıladılar. Ziyaret sırasında konuşan ATSO Meclis Başkanı Mehmet Çarkgil ile Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ekip olarak hizmete talip olduklarını, yapılan demokratik seçimler sonucunda tüm üyelerin desteğini alarak seçimleri tamamladıklarını, kaldıkları yerden hizmetlere devam edeceklerini, her zaman desteklerini yanlarında gördükleri Vali İrfan Balkanlıoğlu ile Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a desteklerinden ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiklerini belirttiler.
Vali İrfan Balkanlıoğlu ise “Geçtiğimiz günlerde yapılan ATSO seçimleri son derece demokratik bir çerçeve içerisinde çekişmeli, ancak kimsenin kalbi kırılmadan gerçekleştirilmişti. Yapılan bu seçimler sonucunda Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı ile Meclis Başkanlığı görevlerine seçilen Hüsnü Serteser’i, Mehmet Çarkgil’i ve diğer yönetim kurulu üyelerini canı gönülden kutluyorum. Hüsnü Serteser Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine ikinci kez seçilirken, Mehmet Çarkgil’de ilk kez Meclis Başkanlığı görevine seçilmiş oldular. Bu yeni yönetim kadronuz hayırlı uğurlu olsun. İnşallah Afyonkarahisar için de birçok açıdan istifadeli ve güzel olur. Bundan önceki dönemlerde başarılı çalışmalarınızı yakından takip ettik. Hüsnü beyle yaklaşık 2,5 senedir çalışıyoruz. ATSO olarak her konuda iletişimli olmanız ve her kurumla sürekli diyalog halinde bulunmanız Afyonkarahisar ekonomisinin canlanmasına büyük bir katkı sağlamaktadır. Ayrıca Afyonkarahisar’a böyle güzel bir binayı kazandırılmanız da her türlü taktirin üzerindedir. Bundan sonraki çalışmalarınızın geçmişteki çalışmalarınızın devamı olacağına inancım sonsuzdur. Bütün sanayicilerimize ve iş adamlarımıza vereceğiniz hizmetlerden dolayı da şimdiden sizlere teşekkür ediyorum. Tabii ki sizlere oy verenler ile vermeyenlere aynı standartlar içerisinde hizmet vereceğinize de eminim. Zaten her şey seçimlerle birlikte biter. Bu anlamda Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin tekrar tekrar Afyonkarahisar için ve hepimiz için hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunuyorum” dedi.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ve karşılıklı bilgi alışverişin yapıldığı ziyaret yaklaşık olarak 1 saat sürdü. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme